Franse investeerders komen op de proppen met een heel bijzonder voorstel. Voor 100 euro kan je jouw favoriete knuffel een week lang laten rondreizen door de Franse hoofdstad. De eigenaar krijgt tijdens en na de vakantietrip foto’s te zien die de reis moeten bewijzen.
De Franse investeerder Denis Gerber heeft Furry Toys Tours in het leven geroepen om de knuffels persoonlijk te begeleiden door de lichtstad.
Van Furry Toys Tours mogen alle knuffelbeesten ter wereld de trip naar Parijs maken. “Op de eerste dag kregen we op onze website al twee aanmeldingen”, zegt een medewerker in “Time Healthland”.
Gerber haalde de mosterd uit de film “Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”. Daar ontvoert de hoofdrolspeelster de tuinkabouter van haar vader. Dankzij een bevriende airhostess kan die dan rond de wereld reizen.
De eigenaar van de knuffel krijgt tijdens de trip al foto’s toegestuurd via mail of Facebook. De dag dat de postbode met je beer terug voor de deur staat, zitten de beelden ook in zijn koffer.