De een groeide op in bittere armoede verlaten door haar ouders, de andere verliet op haar 18de haar ouders omdat die haar man niet goedkeurden. Nu blijkt dat de Italiaanse Antonella en Lorena bij de geboorte zijn verwisseld, eisen ze miljoenen van het ziekenhuis.

Ze werden 26 jaar geleden in hetzelfde ziekenhuis geboren, 11 minuten na elkaar in dezelfde operatiekamer. Maar in hun wiegje zijn ze door ziekenhuispersoneel verwisseld. Het was stom toeval dat de twee vrouwen daar drie jaar geleden achterkwamen.

De ouders van Lorena zien via Facebook een foto van Antonella en haar zusje. Antonella lijkt op hun zoon. Terwijl haar zusje juist sterk lijkt op Lorena. Ze gaan twijfelen en in 2013 bevestigt een DNA-test hun vermoeden: Lorena is niet hun eigen dochter, maar Antonella.

Antonella heeft er dan al een moeilijke jeugd opzitten. Haar ouders waren arm, schrijven Italiaanse media. Het meisje moest bedelen voor haar eten en werd mishandeld door haar vader.

Lorena had het ondertussen zelf ook niet altijd even makkelijk. Ze had een slechte relatie met haar ouders. Ze was niet in staat een band met ze op te bouwen en verlaat op haar 18de het ouderlijk huis als haar vader en moeder haar huwelijk niet goedkeuren.

De levens van de twee vrouwen zijn door de fout in het ziekenhuis totaal anders gelopen. Beiden zijn een rechtszaak begonnen tegen het ziekenhuis, omdat hun levens door de verwisseling zijn 'gekenmerkt door malaise, met traumatische gevolgen voor het dagelijkse leven'. In totaal eisen Lorena, Antonella en haar familieleden een schadevergoeding van zo'n 14 miljoen euro.

Haar moeder vertrok naar Turijn met een andere man, en ook haar vader verdween. De kinderen kwamen in een tehuis. Antonella wordt rond haar 19de alsnog door een ander stel geadopteerd.