Het is een verhaal zoals je ze normaal gesproken alleen in films ziet: verwisseld worden als baby en daar tientallen jaren later pas achter komen. Het overkwam Martino Kerremans uit Breda.

60 jaar oud is hij nu, en zijn hele leven staat op zijn kop. Kort geleden ontdekte hij dat hij geen biologische familie is van zijn zes zussen, waar hij nietsvermoedend mee opgroeide.

Toch had hij al langer het gevoel dat er 'iets' niet helemaal goed zat. Zijn moeder had ook wel eens laten vallen dat hij als baby verwisseld was, maar dat zou toen direct rechtgezet zijn.

Om het toch helemaal zeker te weten, liet hij na het overlijden van zijn moeder een DNA-test doen met twee zussen. Daaruit bleek dat er geen match was. Ook voor zijn zussen was dat een volslagen verrassing.

Nu is Kerremans op zoek naar zijn echte ouders. Dat gaat echter niet zo gemakkelijk. De wet op privacy zit hem in de weg. Daardoor krijgt hij geen informatie van de gemeente of het bisdom Breda.

Daarom zoekt hij nu de publiciteit. "Het idee dat er ergens nog familie van mij rondloopt, maakt me helemaal gek. Ik heb toch ook het recht om te weten waar ik vandaan kom?"