hr
jaargang -23 - laatste artikel 26-4 08:00 - 74451 artikelen - nu online 27 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek


1 2 3 4 5 6 [7] 8

Rechts mislukt

07-09-10 21:51:33
Thear
Senior lid

WMRindex: 197
OTindex: 208
Wnplts: Berkel
Ben blij dat het mislukt is zeg. maar het gaat toch allemaal fout. waarneer krijgen we de nieuwe verkiezingen!!!

07-09-10 21:51:37
Thear
Senior lid

WMRindex: 197
OTindex: 208
Wnplts: Berkel
(hoe verwijder je een post? had perongeluk dubbel post)

07-09-10 22:23:56
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Invis, dat kan zijn, maar het ligt wel bij haar om iemand aan te stellen en een advies mee te geven, dus.. Alle wegen liggen nog open zou ik zeggen.

07-09-10 22:39:12
nietmeer
Het valt mij zo op dat de optie van CDA+VVD+PvdA totaal niet meer wordt bekeken. Terwijl mij lijkt dat de PvdA toch echt wel bereid is om wat serieuzer te praten nu.

Dat er nu de SGP om gedoogsteun wordt gevraagd is ook wel weer mooi hoor. Mogen zij dan eisen dat de euthanasiewetten en abortuswetten worden aangepast?
Wilders mag roepen wat hij wil, onze levenswetten gaan terug de middeleeuwen...
Lang leve de gedoogsteun van de mensen die het hardst tegen de huidige Nederlandse samenleving aan trappen.

07-09-10 22:41:57
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Nou, gevraagd worden ze niet echt toch? De SGP dringt zich meer op voor het geval dat een dissident een zetel meepikt ;)

Wat wel helder is dat de fratsen wie nu worden uitgehaald helemaal niet tof voor Nederland zijn, wat een circus.

07-09-10 22:42:53
pietjevlip
Oudgediende


WMRindex: 2.358
OTindex: 21.468
Ohja, want "je mag je alleen met politiek bemoeien als je het eens bent met de huidige regelgeving."

De Democratie als Despoot, hoofdstuk 12, paragraaf 4.

07-09-10 23:17:32
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
"Jammer dat er opeens weer van die frisio’s meediscussiëren. Fries als vierde taal? Kom op, zeg. Eerst het land maar eens herformatteren: Friesland afzagen en weg laten drijven inclusief dat gebrabbel (een taal! dat is nog eens een gotspe- toen Bonifatius werd gevraagd of Fries een taal of een dialect was, zei hij: dat Fries is een spraakgebrek. Vervolgens sloegen ze ‘m de hersens in). Voorts heeft Limburg zijn taak als reserve-België niet waargemaakt (ook inclusief dat gebrabbel), dus teruggeven. Na deze opschoning verder praten."
wat zegt de speld..


07-09-10 23:19:49
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Er moeten gewoon meer aliassen in het kabinet..

Voorbeeld:

Alias CDA = KristelijkDemo
Alias PVV = BlondenBrutaal
Alias PvdA = Werkenenbieden
Alias SGP = Oudenmethusalem

Valt er wat meer te combineren

07-09-10 23:29:18
nietmeer
De SGP heeft wel degelijk bestaansrecht.

Ik denk alleen dat gedoogsteun teveel macht geeft aan een partij, zeker als het (zoals de SGP) slechts zo'n klein deel van de bevolking achter zich heeft staan.

Hun punten over 'Respect voor het leven' mogen zeker wel. Ik ben het niet eens daarmee, maar ze hebben het volste recht om dat te zeggen.

Weliswaar hun houding tegenover vrouwen en Homo's vind ik niet meer kunnen. Tegenwoordig is de SGP wat politiek correcter in hun bewoordingen, maar in principe keuren ze homofilie nog steeds af. Net zoals de vrouw in een bepaalde rol zou moeten fungeren.
Deze houdingen (note: geen partij-programma, maar houding) vind ik echt niet meer kunnen. En ik ben bang vrijheden te verliezen als abortus en euthanasie als SGP gedoogsteun geeft en daarmee misschien dingen mag eisen.

Abortus en Euthanasie zijn keuzes. Als God je inspireert deze keuze niet te nemen, is dat je goed recht. Maar waarom zou je anderen niet gunnen om tegen Zijn wil in te gaan als ze zelf de consequenties bereid zijn te dragen?

Enfin: Dat is voor een ander topic. (en Wellicht liet ik me even gaan over de SGP, maar een familielid van me is homofiel, raadslid van de VVD, en hij voelt zich zwaar beledigd door deze mensen)

07-09-10 23:57:15
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
NordicGuardian: SGP is bijna net zo erg als de pvv

wist jij bijfoorbeeld dat bij de sgp

nog maar 4jaar vrouwen binnen hun partij toelaat (dit is echter onder rechtelijke dwang)

vrouwen inhoudelijk niet mogen mee beslissen bij de sgp op de kieslijst komen ze al helemaal niet

en dan heb je een pvv dat klacht over moslims

08-09-10 01:04:00
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Abortus geeft me een duaal gevoel - leven geven - baas over buik - wat ben je dan ?
een broedmachine met vrije wil?

Liever geen Abortus -

Stel mensen krijgen minder toegang tot Abortus - welk effect heeft dat op de samenleving?

-> een discussie wellicht in een nieuw topic

De PVV moet gewoon uit het kabinet
Het heeft al ruimschoots gesignaleerd
dat het basaal primaire rechten van
burgers wilt aantasten..

wie steunt dit?

08-09-10 07:11:11
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Deese: er is geen enkele SGP stemmer/aanhanger die met moord en doodslag dreigt of rellen organiseert als ik een spotprent over Jezus plaats in een krant. Er is ook geen enkele SGP er die bommen plaatst op drukbezochte markten, met bomauto's gebouwen binnen rijdt etc.

Je kan toch niet met droge ogen beweren dat dit wereldwijd ook door geen enkele moslim gedaan wordt. Zelfs in ons land kan je rellen, demonstraties en vermoedelijk moord aanlsagen verwachten als je de profeet in spotprenten gaat plaatsen.

Dat nu is het essentiele verschil: SGP is geen gevaar voor de rest en hoeft als zodanig dus ook niet voorkomen te worden.

Quote heraux:
De PVV moet gewoon uit het kabinet
Het heeft al ruimschoots gesignaleerd
dat het basaal primaire rechten van
burgers wilt aantasten..


PVV wil de rechten aantasten van hen die lak hebben aan die van ons, die geen boodschap hebben aan vrijheid van meningsuiting, die willen doorgaan met discrimineren van vrouwen , homo's etc, die eisen dat wij ons daaraan aanpassen en het vertikken om te erkennen dat het hier anders gaat. Van die mensen zegt de PVV: alsnog aanpassen en erkennen of vertrekken naar een plek waar jouw gewoontes de norm zijn.

En wat doen wij? Wij bestrijden die visie en noemen die van alles en nog wat en doen zo ons uiterste best de afschaffing van onze basis rechten naderbij te krijgen.

08-09-10 07:15:44
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Invisible, jij kunt net zo goed niet met droge ogen beweren dat er in het Christendom geen misstanden zijn, en nog wel dichterbij dan je zou denken. Goed, huiselijk geweld valt dan niet onder bommen leggen maar is wel degelijk een vorm van terreur, achter gesloten deuren :S

08-09-10 07:19:29
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Ik ben ook tegen de visie van SGP, maar maatschappelijk gezien vormen die geen bedreiging. Je hoeft niet bang te zijn spotprenten te plaatsen, Jezus in Soutpark met een M16 mensen te laten doodschieten etc.

Maar zelfs een simpele prent van de profeet in een grote krant zetten doen we niet uit zelfcencuur die niet zomaar is komen aanwaaien.

En hoe je er verder ook over denkt, dat is toch wel een verschil!

08-09-10 07:29:46
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Invisible, de PVV wil ook de rechten aan gaan tasten van de mens wie niets van terreur op welk front ook wil weten, te denken aan de kopvoddentaks, wat geen geintje was, het tot een achterlijke bestempelen, hm, mijn inziens zijn dat toch punten waarop je je bij voorbaat al moet afvragen willen we dit wel?

In elk geval zal men nu verder kijken en met wat mazzel wordt de kinderwens van Mark Rutte niet gehonoreerd.

08-09-10 07:50:35
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Wilders overdrijft inderdaad, of beter: hij slaat hier en daar wat door. Krijg je vaker met mensen die oprecht in een missie geloven en die getorpedeerd zien overigens, maar goed te praten is het niet.

Maar als je echt wil vatten wat de man bedoeld is een kleine test niet zo lastig. . .

Ga eens in een SGP bolwerk op de Veluwe een kleine demonstratie houden waarbij je de uitwassen van het Christendom laat zien, cartoons, Soutpark afleveringen met Jezus als vechtmachine uiteraard ter decoratie. Je zal weerwoord krijgen, maar je haalt gewoon de avond.

Ga de dag erna in Amsterdam in wijken waar de geachte medeburgers wonen ook demonstreren. Met de Cartoons erbij en liefst in gezelschap van medestanders die zo de gay parade in kunnen. Denk je dat je daar ook de avond haalt?

Je kan je ook beperken tot het aanvragen van een vergvunning om te demonstreren. De eerste krijg je waarschijnlijk zo, de tweede van zijn leven niet.

Dat nu is de essentie van de kritiek op de Islam als geheel, waar ook d egoeden onder moeten lijden. En zo lang de verhouding zo is zal Wilders een punt hebben en zullen velen op hem stemmen.

Daar moet je dus aan werken en dat moet van twee kanten komen. Waar het nu voor velen op eenrichtingsverkeer lijkt. Het ontkennen, het niet willen zien, maar wel de boodschapper afschieten helpt niet. Dat maakt voor velen de boodschapper alleen maar een grotere held.

08-09-10 09:10:05
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Het is een mooie vergelijking maar waarom zou je al iemand tot op t bot gaan beledigen? Of is dit een normaal recht tegenwoordig?

08-09-10 09:32:19
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Geen normaal recht, beide vind ik min. Het ene wordt echter volop gedaan, geen enkele clementie met de gelovigen die afgedaan worden als ouwe zeuren, het andere wordt niet gedaan. Kan ook niet gedaan worden wegens de gevolgen.

Dat is de essentie van het geheel die maar niet wil doordringen bij velen van hen die wel de boodschapper bestrijden.

Dat is ook waarom die boodschapper een held is bij velen. En dat voorlopig ook wel zal blijven omdat het bij te veel aan de andere kant een blinde vlek blijft.

Wil je de boodschapper bestrijden? Erken dan dat het nieuws waar is en doe er wat mee. IPV enkel die boodschapper te bestrijden zodat je erna net kan doen alsof het nieuws er niet is (Fortuin....)

08-09-10 10:39:17
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
We krijgen overigens een testcase aangereikt: dat stel ***** in de VS die op 11 september de Koran willen gaan verbranden. Nu al steigert de politiek en wordt er her en der gedreigd.

Eens zien of het doorgaat en zo ja, wat dan de reacties zijn. Met name die in eigen land.

En vraag je af wat er gebeurd als men in een Arabisch land de bijbel verbrand....


08-09-10 12:20:17
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Terug naar de formatie.. Tjeenk mag weer opdraven. Wat zou zijn opdracht zijn? Werk deze combinatie onder de zoden? Zou me niet verbazen . . .

NB; Hier wat anders nieuws inzake onze principiele heer Klink....

Dit heeft hij toch maar laten gebeuren . . Ben benieuwd of hij alsnog over de brug komt of de slachtoffers verder in de ellende laat.

08-09-10 12:23:42
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Het zou me niets verbazen :jeej

Tja, dit harde beleid zal onder Rutte alleen maar harder worden, we zullen t vanzelf wel zien.

08-09-10 12:28:16
Invisible
Oudgediende


WMRindex: 3.730
OTindex: 5.186
Kan, maar die zegt het gewoon eerlijk. Klink preekt nobele principes, maar doet anders...

NB.: juist PVV is op dit punt de meest linkse van de drie en het felst tegen bezuinigingen . . Zal het nodige inleveren om ander punten te krijgen, maar toch...is een rem op Rutte.

08-09-10 13:42:00
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
@Invisible: om te beginnen bij je laatste reactie

jij wil de pvv links noemen wat een goeie bak die heb ik in tijden niet gehoord

hoe kan een extreem rechte partij die zoon beetje wat extremistisch betreft gelijk staat aan de NSDAP

nee ik moet eerlijk zijn het cda is niet links te noemen maar die krijgt toch de eer.

of het cristendom te beginnen het gebeurd nog regelmatig dat er incest is in die kerkelijke kringen. dat vervolgens de dader 2weekjes in zwitserland of waardan ook in een klooster zit en alles weer genezen en vergeven is door de heer :nee:nee

ik schreeuw liever persoonlijk in de moskee van almelo dat allah niet bestaat dan dan dat ik in 1 van de vele gegrifomeerde gemeentes die onze streek rijk is te roepen dat god niet bestaat(of te schreeuwen dat je homo bent)

want dat wordt ook opelijk door alle echte christenen gezecht dat homoseksualiteit een ziekte is/ iets onnatuurlijks.

en als laatste puntje

wanneer is er voor het laatst in nederland door moslims een bomaanslag gepleegt door een moslim? volgens mij nog nooit (mischien een keer door een molukker in de jaren 70 maar is dat dan te verwijten omdat hij moslim is of omdat hij molukker is?)

daar integen hebben cristenen wel rotzooi uitgevreten met bommen in bijfoorbeeld afganistan hoeveel burger doden zijn daar wel niet gevallen door nederlandse bommen.

maarnee als het nederlandse leger iets doet mag je natuurlijk niet van terrorisme spreken ook niet als er burger doden bij vallen en ja het grootste deel van het nederlandse leger heeft een cristelijke achtergrond.


08-09-10 14:36:10
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S

08-09-10 15:23:47
deeese
Erelid


WMRindex: 2.776
OTindex: 1.242
wel het lijkt mij niet meer dan normaal dat de specialist bepaalt welke behandeling een pataint nodig heeft anders wordt dat ook weer een buracratie van hier tot ginder ben je straks 2maand bezig als je een gebroken been

echter dat ze ook de prijs betalen:R

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 5 6 [7] 8

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven