Er blijken dus ook mensen te zijn die heel erg opgewonden worden van de film Fifty Shades of Grey. Een van hen is Tristana Lovato Villalpando.

Zij werd masturberend aangetroffen in een bioscoop in Sinalo, in het noorden van Mexico. Geschokte bioscoopgangers hadden geklaagd over de 33-jarige vrouw, die harder kreunde dan de sterren op het witte doek, meldt de Daily Star. De politie arresteerde haar voor schennis van de eerbaarheid.

Fifty Shades of Grey is een flop volgens de critici, maar het publiek lust er wel pap van. De ondeugende inhoud en de enorme publiciteitscampagne zullen daar zeker aan bijgedragen hebben. En overal ter wereld zijn er wel incidenten rond de film.

Vorige week werden drie vrouwen in Glasgow gearresteerd nadat zij een man hadden aangevallen die hen had gevraagd stil te zijn tijdens de film.

In Concord, in de VS, werden ouders furieus omdat de film werd vertoond naast een zaal waarin Spongebob 2 was geprogrammeerd.

En ook tussen de schrijver van het boek waarop de film is gebaseerd, E.L. James, en regisseur Sam Taylor-Johnson zit het niet helemaal snor. James wil in de 'sequels' veel ranziger seksscènes terugzien.