Kim Clijsters is terug, en daar kan haar landgenote Yanina Wickmayer na gisteravond over meepraten. De twee stonden in Antwerpen bij de Diamond Games in het dubbelspel tegenover elkaar. Halverwege de tweede set liep Clijsters naar de stoel van de umpire, waarna ze via de microfoon de mannen in het publiek uitnodigde om Wickmayer te komen kussen.
Wie het eerst bij haar was, zou een auto kunnen winnen. Wickmayer werd direct bestormd door een aantal mannen, van wie er een de beduusde tennisster om de hals viel. De beveiliging van het Antwerpse Sportpaleis kreeg de mannen maar met moeite van het speelveld. Of de 'winnaar' ook inderdaad een auto mee naar huis mocht nemen, is niet bekend.
Video
Eerder op de dag had Clijsters in het enkelspel haar comeback glans gegeven door een overwinning op de nummer één van de wereld, Caroline Wozniacki. Ook in deze partij was ruimte voor ontspanning. Zo deden beide speelsters tijdens een lange rally luid kreunend en gillend (video, rond 01.00 minuut) een perfecte imitatie van hun nogal luidruchtige collega Maria Sjarapova.