Een vijftienjarig meisje uit Tahuya (Washington) heeft haar jachtboog gebruikt om haar vader een pijl in het lichaam te schieten nadat ze huis-arrest had gekregen en haar mobieltje was ingenomen. Ze verstopte zich in de bossen bij haar huis tot ze woensdag gearresteerd werd. De man die de politie inlichtte over de aanval werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht, zijn toestand was zorgwekkend met één pijl in zijn torso, aldus de autoriteiten. De man vertelde de sheriff dat zijn dochter hem het onmogelijk had gemaakt om direct hulp te bellen nadat ze hem neerschoot met pijl en boog, nadat zij in de bossen was verdwenen kroop hij door een raam naar buiten, in zijn truck en reed naar de naaste buur om vandaar 112 te bellen.
Nadat hij zijn verhaal deed heeft een SWAT Team het meisje uit het bos gehaald. De man is enig ouder en kennelijk het meisje's enige familielid in de buurt, haar moeder leeft in een andere staat, ook hebben we het meisje noch de vader kunnen interviewen, aldus de politie.
Pa probeerde dochter wat huisregels bij te brengen en kreeg een pijl door zijn ribbenkast. Belachelijk, aldus de plaatselijke sheriff. Filmpje