Zes mensen zijn opgepakt voor een gruwelijke moord op een 15-jarige jongen die werd doodgeschoten, verbrand in een vuurkorf en zijn as werd in verfblikken gedeponeerd, aldus de politie.
De gruwelijke moord gebeurde zondag in een huis in de stad Ocala (Florida) en de betrokkenen waren vooral tieners.
"Het is een onvoorstelbare daad - het idee dat zes mensen bij elkaar zouden komen om een moord op een 15-jarige uit te voeren, vertelde Judge Cochran (Marion County Police).
"Het is een plot dat je gewoon niet verwacht te zien in de krant. Het is gewoon niet iets dat je verwacht in de gemeenschap", zei hij.
Inspecteurs zeggen dat het slachtoffer, Seath Tyler Jackson, naar het huis van zijn ex-vriendin, Amber Wright, werd gelokt toen zij hem een sms stuurde met het bericht dat ze hun relatie wilde voortzetten.
Eenmaal binnen, kwamen een aantal van de verdachten uit een slaapkamer en sloegen hem met een houten bijl.
Hij werd vervolgens meerdere malen beschoten met een .22-kaliber pistool. Hij probeerde te ontsnappen, maar werd in een badkuip gewerkt en toen werd nogmaals een schot gelost, aldus de politie.
Jackson's lichaam werd vervolgens vastgebonden en in een slaapzak gedaan, werd vervolgens in een vuurkorf gegooid om 5 uur lang in het vuur te liggen.
Zijn as werd in verfblikken gedaan die vervolgens in een prullenbak werden gedeponeerd.
Jackson's moeder meldde hem maandag als vermist. Agenten waren gewaarschuwd voor de koelbloedige moord toen Wright's moeder vertelde dat haar 16-jaar oude zoon, Kyle Hooper, getuige van de moord was geweest.
De arrestanten werden ge´dentificeerd als Michael Bargo, 18, Charlie Kay Ely, 18, Justin Soto, 20, James Haven, 37, en twee minderjarigen van wie de namen niet openbaar werden gemaakt.
Allemaal, behalve Haven, zien een aanklacht wegens moord tegemoet. Haven - de stiefvader van de minderjarige kinderen - werd aangeklaagd wegens hulp bij de moord op Jackson.