Vandaag bestaat WMR officieel 5 jaar. Omdat er vast nog wel mensen zijn die niet weten hoe het allemaal is begonnen:



Op een winter avond in februari 2002 zat ik achter de computer, ik was toen al een paar maanden bezig met het verzamelen en online zetten van rare berichten maar wel onder een ander domein.



Ik bedacht dat het nooit wat zou worden wanneer ik het niet een eigen domein zou geven, dus ging ik op zoek naar een leuke naam. Na wat brainstormen met mn zus hadden we raarmaarwaar bedacht. Maar helaas die bestond al, dus we besloten de boel om te draaien: waarmaarraar.nl was geboren.



In de begin periode waren er weinig updates omdat ik zelf maar de beschikking had tot 2 kranten en het alleen bijhield. In de loop der jaren is wel Monique gaan helpen door berichten van de metro toe te voegen, zodat er elke dag tenminste 3 berichten online kwamen.



Echt een groot succes was het na 3 jaar nog niet: 2400 bezoekers per maand. 1 uitschieter hadden we wel gehad nadat we op radio donna waren genoemd (Belgische 3fm).



November 2005 kreeg ik zowat een hartaanval toen ik 's avonds de statistieken van die dag bekeek. Op 1 dag waren er meer dan 5 keer zoveel bezoekers geweest als normaal en ik kon niet direct zien waar dat aan lag.



Pas de volgende dag kwam ik tot de ontdekking dat wmr standaard op de Google persoonlijke startpagina stond.



---------------------------------

Inmiddels bestaat het team van wmr uit 14 man en bezoeken 300 duizend mensen per maand de site. En elke maand worden dat er al weer meer...



--------------------------------

Ik wil alle moderators bedanken voor het werk dat ze in WMR steken. Zonder hun was WMR niet zo groot geweest als dat het nu is.