Een op zijn zachtst gezegd wat agressieve motorrijder heeft eigenlijk last van iedere andere weggebruiker en gebruikt een portable cirkelzaag om zijn ongenoegen kenbaar te maken.
Het gebeurt allemaal in hartje Moskou op de oever van de rivier de Moskva recht tegenover het Kremlin. Een motorrijder heeft haast maar is niet de enige weggebruiker. Zoals gebruikelijk is het druk en zijn de auto's in de meerderheid.
De motorduivel probeert zijn stalen ros tussen de, in zijn ogen, te slome vierwielers door te sluizen maar niet elke automobilist heeft zijn ogen continu op zijn spiegels. De biker wordt de pas afgesneden en dat zit hem helemaal niet lekker.
Als even verder het verkeer bij een kruispunt tot stilstand komt. Is alle haast verdwenen en richt de adrenaline zich volledig op die 'slome' automobilist. De motorrijder heeft zich door allerlei horrorfilms laten inspireren en pakt een cirkelzaag om de buitenspiegel van de auto te verwijderen. 'Die heeft de bestuurder immers toch niet nodig', moet hij gedacht hebben.
Pas als een andere automobilist uitstapt en zich met het incident gaat bemoeien kiest de motorrijder het hazenpad. Wel vindt hij klaarblijkelijk dat hij volledig in zijn recht stond want hij zet de opnames die hij met zijn helmcamera maakte zelf gewoon op Youtube. Filmpje