De 14-jarige Brian Bradley werd er ziek van dat mannen op straat z'n moeder aan het uitchecken waren. Onder de naam The Astronomical Kid maakte hij een rap en een video om alle staarders aan te pakken: Stop Looking At My Moms.
"Ik vind het maar niks dat al die mensen naar m'n moeder staren en 'Yo Mam' naar haar roepen, als ik met haar op straat loop", vertelt Brian. Het opdondertje ziet eruit als 10, maar is toch echt 14. En hij moet niets hebben van kwijlende kerels die naar z'n moeder roepen.
'Dat ik zo klein ben, betekent niet dat ik je zomaar naar m'n moeder laat staren!' rapt Bradley in de clip. Ik weet dat ze er lekker uitziet en het lijkt of ik haar broertje ben, maar... Stop looking at my moms!' Het hilarische nummer is een grote hit op YouTube.
"In plaats van agressief te worden, besloot ik een rap te maken", zegt Brian. "Iedereen kan zich vinden in de tekst. Niemand vindt het leuk als mensen naar z'n moeder loeren. Ieder kind gaat hier doorheen, iedere moeder ook. Maar vrouwen zijn geen stukken vlees, het zijn mensen. Ze verdienen respect."