In april hakte rapper André Johnson zijn piemel eraf. Daarna sprong hij van een gebouw. Johnson heeft het allemaal overleefd en lijkt ook niet te treuren over het verlies van zijn jongeheer. “Seks is voor stervelingen”, zegt hij. “Ik ben een god.”

Voor het eerst sprak hij over het incident. “Ja, ik had drugs gebruikt, maar ik had alles onder controle”, zegt hij tegen E! News. “Het mes ging erin omdat mijn pik de wortel was van al mijn problemen.” Volgens de rapper was hij erachter gekomen dat seks voor stervelingen was. “Al die activiteiten brachten me in de problemen, en dat terwijl ik hier ben gekomen als god.”

Volgens de rapper gaat hij nu met een stompje door het leven. “De dokters konden mijn penis niet meer aannaaien“, zegt hij. “Maar het wordt nog wel stijf”, laat hij weten. Dat hij penisloos door het leven gaat, is geen probleem. “Ik ben wel klaar met reproduceren. Nu voel ik mij als herboren.” Johnson zegt ook nog dat hij de laatste tijd helemaal niet meer zo veel van bil ging.

Dat Johnson nu toch over het incident praat, komt omdat er allerlei praatjes over hem de ronde doen. “Mensen dachten dat ik gek was. Daarom is het nu tijd om de waarheid te vertellen.” En de waarheid is volgens de rapper dat hij ze gewoon allemaal op een rijtje heeft. Dat vindt de psycholoog die hem na zijn ontmanning bijstond ook, benadrukt Johnson.