hr
jaargang -23 - laatste artikel 24-4 12:00 - 74446 artikelen - nu online 28 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 .... 78 79 80 [81] 82 83 84 300 301 302 303

SamuiAxes Off Topic shit

22-04-13 12:51:59
nietmeer
@allone: Ik denk dat jij zijn teksten wel zou kunnen waarderen :ja

Later vandaag ga ik eens kijken op Kristels Blog, daar kan ik inderdaad opkomen.. (L)

22-04-13 12:53:30
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: zal ze later eens bekijken, moet zo weer aan het werk *)

22-04-13 21:00:46
Monteurtje
Hierbij mijn beloofde reactie. Verder wil ik laten weten dat dit mijn persoonlijke mening is. Mijn doel is om de mensen aan het denken te zetten.

Koning/koningin: Heeft geen enkele toegevoegde waarde aan onze maatschappij. Hieronder enkele punten waarom.
1: Geldwolf.(wil geen belasting afdragen. Wil altijd maar meer. Kan niet het goede voorbeeld geven door een gedeelte in onze economie te pompen. Ja, geeft wel eens wat aan een goed doel, maar hoe moeilijk is dat als je miljarden achter de hand hebt en het je eigen centen niet eens zijn.)
2: Zou er moeten zijn voor de bevolking. (Heb ik nog nooit wat van gezien of gemerkt. Deze mensen hebben in een kooitje geleefd opgebouwd uit geld, luxe, aanzien. Deze mensen hebben doordat ze nooit zomaar over straat, of naar een normale school konden, geen enkel idee wat er in de echte wereld gebeurd.
3: Voorbeeldfunctie (als je naar het koningshuis kijkt dan weet je hoe het NIET moet. Bernhard, moet ik nog meer zeggen? Onze "prins" trouwt met iemand uit een zeer criminele familie.

In mijn ogen zou het beter zijn als ze door het volk werden gekozen om de daden die het desbetreffende persoon heeft verricht. (Hieronder valt niet de voedselhulp voor een arm land. Hierdoor maak je de bevolking lui. Als er genoeg voedsel is komen er meer kinderen waardoor hetzelfde probleem weer ontstaat.)

Ik kijk uit naar de reacties op dit bericht.
Monteurtje


22-04-13 21:44:59
Lennox
Oudgediende


WMRindex: 8.290
OTindex: 1.340
samuiaxe: Je blog is cool maar je boodschap op de 20e nog veel mooier :). Herinner me nog dat leven of dood je eerder niets meer deed (ons gesprek daarover leidde tot ons reisje). Ben oprecht blij te lezen dat het nu gewoon hartstikke goed met je gaat en ook een beetje trots op je :).

22-04-13 23:33:50
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
@2: geheel niet waar - en pas op voor het kooitje - sommige stukken delen steken gevaarlijk uit.

22-04-13 23:50:02
nietmeer
@Lennox: Ja, het gaat inmiddels weer goed met me, niet in de laatste plaats dankzij jou! Ik heb dat op de 20e verzuimd te zeggen, maar wat jij 'Ons reisje' noemt is voor mij een geweldige steun geweest.. Ik kon bij jou mijn ei kwijt, open en eerlijk, zonder mezelf te verschonen. Nooit was je veroordelend, wel had je soms vragen of opmerkingen die af en toe pijnlijk, maar altijd eerlijk en begripvol waren en mij dwongen na te denken. Je mag best trots zijn op jezelf, je bent een echte kanjer en hebt mij meer geholpen dan je misschien zelf beseft *) Het klinkt misschien raar, ik heb je nooit gezien, maar ben denk ik misschien wel je beste vriend geworden :ja

Volgend jaar, op 9 augustus 2014 gaan mijn vriendin en ik trouwen, Thaise stijl. Daarna is het de bedoeling dat we naar Nederland komen om daar officieel voor de wet te gaan trouwen. We zullen dan een paar weken in Nederland verblijven. Ik kom dan zeker naar 'De Boerderie', ik knuffel je dan zo hard dat je ervan gaat piepen! (L)

23-04-13 00:05:25
nietmeer
SamuiAxe: Axe! Je gaat trouwen!! Wat leuk! Alvast van harte gefeliciteerd, man!! Heb je haar volgens de regels gevraagd? Of was het meer een overeenkomst tussen jullie beiden? Je snapt wat ik bedoel.....

23-04-13 00:08:54
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Digitale Cake en Taart
geef ons een postadres
en we sturen een kaartje

23-04-13 00:14:58
nietmeer
@Monteurtje: Oke, hier mijn gedachten over het Koningshuis/Monarchie, (zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden natuurlijk).

1.Geldwolf/Belastingen: De kosten die direct te koppelen waren aan het functioneren van onze Koningin waren €39 miljoen, (2009). Daarnaast waren er bijvoorbeeld ook nog kosten die bijvoorbeeld uitgegeven werden aan beveiliging, onderhoud aan de paleizen en natuurlijk de staatsbezoeken. Deze kosten zijn in totaal in te schatten op een bedrag van €71 miljoen. Opgeteld komen de totale kosten dus op €110 miljoen euro. Dat is ongeveer €6,90 per inwoner. Persoonlijk vind ik dat niet een te hoge prijs om de Monarchie in stand te houden. Het niet afdragen van belastingen is bij de wet geregeld, om dat te veranderen zal de wet aangepast moeten worden. Het doneren aan het goede doel: Tja, dat vind ik altijd een kromme redenering, als je geld hebt dan ben je dus ook maar verplicht om een gedeelte daarvan te doneren aan het goede doel? Vind ik persoonlijk onzin, iedereen moet voor zichzelf uitmaken hoe hij zijn geld uitgeeft, ongeacht hoe rijk hij is!

2. Zou er moeten zijn voor de bevolking: Hier denk ik dat je de maatschappelijke waarde van ons Koningshuis schromelijk onderschat! Onze Koningin wordt/werd geleefd door de talloze maatschappelijke verplichtingen die aan het koningschap verbonden zijn! Waarom denk je dat ze zolang gewacht heeft alvorens het roer over te dragen aan haar zoon? Voornamelijk om hem en zijn gezin zoveel mogelijk tijd te gunnen alvorens hem publiek figuur nummer een te maken! Als de Koningin, en later de Koning, en buitenlandse reis maken dan is er altijd een groot gevolg, veel van deze leden van het gevolg zijn zakenlui die in het kielzog van de Koningin contacten leggen met buitenlandse bedrijven en winstgevende contracten sluiten.

3. Voorbeeldfunctie : Ja, Prins Bernhard heeft buiten het potje gepist, zoals ook Prinsgemalen voor hem dat deden. Prins Klaus was daarentegen zo ongeveer de meest eerbare man die je maar kon vinden! Prins Willem-Alexander werd in zijn studententijd weleens Prins Pils genoemd. Nou zeg, big deal! De man deed niet anders dan wat studenten over de hele wereld doen: Hij zakte af en toe eens lekker door, so what? Over eventuele relaties buiten het huwelijk heb ik niets gehoord, ik denk dat hij zielsveel van Maxima en zijn kinderen houdt en helemaal geen behoefte heeft aan escapades. Je zou hem wellicht ietwat saai kunnen noemen, hij zou echter voor velen de ideale schoonzoon zijn! Maxima komt niet uit een criminele familie, dat is onzin! Haar vader is de fout in gegaan, daar hoeven we geen doekjes om te draaien, maar impliceert dat dan dat zijn dochter dan crimineel is? Zal toch zeker niet! Als jouw vader een crimineel zou zijn, ben jij dat dan ook?

Zo, hier laat ik het even bij, mijn toetsenbord begint te roken :) Euh, mocht je het nog niet door hebben, ik ben inderdaad een Monarchist :P

23-04-13 00:24:26
nietmeer
@Lennie: Hoi lieverd! Euh, ja, we zijn al in de voorbereidende fase in die zin dat we een datum hebben en familie en vrienden op de hoogte gebracht hebben en gevraagd hebben om dan hier te zijn. Broer, zus en mijn beste vrienden met aanhang hebben inmiddels al aangegeven erbij te zullen zijn! Daarom hebben we de datum zo ruim van tevoren gekozen, mensen moeten de gelegenheid hebben om geld opzij te kunnen leggen om hierheen te komen.

Ik heb ze niet op de knieën gevraagd schat, da's ouderwets :) Om geheel eerlijk te zijn is de reden tot trouwen pragmatisch: Als ik niet getrouwd ben ten tijde van mijn overlijden dan krijgt mijn ex een weduwepensioen. En, euh, dat vind ik maar niks :nee Ze heeft genoeg van me gehad. Ben ik wel getrouwd dan krijgt mijn echtgenote een gedeeltelijk weduwepensioen, evenals mijn ex, daar kom je in Nederland niet onderuit. Dus kort gezegd: Als ik de pijp uitga dan krijgt mijn vrouw een pensioentje, dat is de reden.. Aangezien mijn vriendin 20 jaar jonger is dan ikzelf ben, ligt het in de lijn der verwachtingen dat ik eerder zal sterven dan zij. Nou, dan heeft ze i.i.g. een klein pensioentje, mooi toch?

23-04-13 01:49:30
nietmeer
Wat nou ouderwets op de knieen gegaan? Je bent niet helemaal met de tijd mee gegaan, mijn beste! Het officieel ten huwelijk vragen is zeer bij de tijd heden ten dage! Een paar weken geleden belde mijn jongste tante-zeggertje me op: Hee tante! Heb je zin in een feestje? Ik zei Natuurlijk, meid...met jou altijd! Hoezo dat? Nou, vriendlief was daags tevoren op de knieen gegaan...en zij had "Ja" gezegd! Dus op 1 juni hebben we weer eens een keer een bruiloft..Gezellig! :P

23-04-13 02:52:26
nietmeer
@Lennie: Ah, op de knieën gaan is weer terug dan, retro zal ik maar zeggen? Naja, ben ik nou te laat mee, volgende keer dan maar (A)

23-04-13 08:05:51
Monteurtje
SamuiAxe: Ik heb er ook bij gezegt dat het mijn mening is.
Maar leuk om te lezen hoe een ander er over denkt.

Quote:
Dat is ongeveer €6,90 per inwoner. Persoonlijk vind ik dat niet een te hoge prijs om de Monarchie in stand te houden.


Denk er wel aan dat niet alle inwoners dit betalen denk aan de kinderen, werklozen.
En als we zo gaan redeneren dan hoeven we nergens meer een probleem van te maken.
Ik vind persoonlijk dat ze het wel een beetje gelijk mogen trekken.
Sommige knokken hun heele leven voor een paar €, een ander krijgt het omdat hij/zij toevallig in het juist nesje is geboren.
Mensen moeten gelijke kansen krijgen en door hard werken en doorzettingsvermogen ergens kunnen komen.
Is ook beter voor de mensheid.:ja

23-04-13 08:12:14
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: @Lennie: ligt aan de generatie misschien.. mijn zussen zijn iig getrouwd nadat ze allang een gezin hadden, alleen om praktische redenen (eigen bedrijf, financien e.d.)

maar evengoed gefeliciteerd SamuiAxe!!! *)

Quote:
Ik heb indertijd mijn hond, (Berner Sennen), laten overvliegen naar Thailand.
Een vriendin heeft ook een Berner Sennen, die 6 weken geleden 7 puppies heeft gekregen. :) Lieve honden :ja

23-04-13 08:15:26
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
@Monteurtje:
Quote:
Mensen moeten gelijke kansen krijgen en door hard werken en doorzettingsvermogen ergens kunnen komen.
een soort communistische staat waarin iedereen geen geld heeft en in een grijs (gevangenis)pak loopt?

nee hoor, ik vind dat verschillen er best mogen zijn, en vind die ook normaal en natuurlijk.

23-04-13 08:20:53
nietmeer
Quote @allone:
SamuiAxe: @Lennie: ligt aan de generatie misschien.. mijn zussen zijn iig getrouwd nadat ze allang een gezin hadden, alleen om praktische redenen (eigen bedrijf, financien e.d.)


Als je het goed gelezen hebt dan zal je vast gemerkt hebben dat ook mijn voorgenomen huwelijk een pragmatische/praktische reden heeft :ja

23-04-13 08:26:20
nietmeer
Quote:
@Monteurtje: Ik heb er ook bij gezegd dat het mijn mening is.
Maar leuk om te lezen hoe een ander er over denkt.


Natuurlijk, dat was ook wat ik schreef, mijn mening :)

Quote:
@Axe: Dat is ongeveer €6,90 per inwoner. Persoonlijk vind ik dat niet een te hoge prijs om de Monarchie in stand te houden.


Quote:
@Monteurtje: Denk er wel aan dat niet alle inwoners dit betalen denk aan de kinderen, werklozen.
En als we zo gaan redeneren dan hoeven we nergens meer een probleem van te maken.


Waar is hier het verschil met een republiek? Denk jij nou echt dat in een republiek de President het allemaal uit eigen zak betaald? Ik heb gister nog voorgerekend dat de Franse President Sarkozy per jaar duurder was voor het Franse volk dan het Nederlandse Koningshuis voor het Nederlandse volk!

Quote:
@Monteurtje:Mensen moeten gelijke kansen krijgen en door hard werken en doorzettingsvermogen ergens kunnen komen.
Is ook beter voor de mensheid.:ja


Idealiter zou je gelijk hebben, echter, niet iedereen heeft gelijke kwaliteiten danwel capaciteiten, is nu eenmaal zo....

23-04-13 08:26:55
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: *)
dat had ik idd gelezen, daarom beaamde ik het ook. :ja
ik heb mijn broer er nooit over horen praten, maar ik zal niet verbaasd zijn als ook hij om praktische, financiele redenen is getrouwd.

en ik ben om praktische redenen niet getrouwd.. :P

23-04-13 08:29:40
nietmeer
@allone: We zijn het weer eens lieverd, we moeten oppassen dat het niet saai wordt voor de anderen *) :D

23-04-13 08:30:49
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: :ja :D we worden oud (A)

~~~ maar je weet wat Toon Hermans zegt:
als je niet een dagje ouder wordt
ben je dood :P

23-04-13 08:32:33
nietmeer
@allone: Laten we het hopen...... Al is het maar om degenen die van ons houden te plezieren... En degenen die niet van ons houden te pesten :P

23-04-13 08:33:53
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: okay.. cu over 30 jaar op WMR?! :)

23-04-13 08:49:09
nietmeer
@allone: Oei... Dertig jaar is wel erg veel van het goede, dan moet ik 85 worden. Ik vrees dat ik dat niet ga halen met mijn levensstijl, (roken). Maar wie weet? Een jaartje of 10, 15 is mij misschien nog wel gegund, CU then :)

23-04-13 09:08:19
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.857
OTindex: 90.711
SamuiAxe: eerlijk gezegd heb ik daar geen enkel gevoel over, of ik nog een jaar, tien jaar, dertig jaar, of .... zal leven.

Kristel was jonger dan wij, en die is al weer heen..

mijn moeder is nu 83 ...

laten we maar genieten van iedere dag die we hebben *) cu (L)

23-04-13 10:37:48
nietmeer
SamuiAxe: gefelicitaart dan!

De laatste tijd vallen hier in de buurt heel wat gezinnen uit elkaar en om het dan ook de andere kant op te horen gebeuren, doet goed :D

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 78 79 80 [81] 82 83 84 300 301 302 303

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven