hr
jaargang -23 - laatste artikel 19-4 18:00 - 74423 artikelen - nu online 29 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek


1 2 3 4 [5] 6 7

Pedo-partij

16-10-06 16:28:02
Stryfe
Senior lid

WMRindex: 525
OTindex: 572
Wnplts: Den Bosch
S
Quote Vivi:
Ik blijf erbij dat het NIET oke is als je sex hebt met een 12 jarige.........

Ik ook...

Quote Vivi:
En zou jij je daar gewoon bij neerleggen? Ik niet, als het zover zou komen, verhuis ik naar een ander land.

Ben ik het ook mee eens, mijn punt is ook niet dat ik het eens ben met de partij, maar met het feit dat de partij opgericht mag worden, dat ik het eens ben met het feit dat een discussie beter is dan iets verbieden terwijl het alleen maar de mening van mensen is.(de échte rotte appels buiten beschouwing gelaten).
Ik vind het recht om voor je opvattingen uit te mogen komen en het recht om alle gebreken (hoe ZIEK soms ook) in een brede algemene discussie te mogen gooien net zo belangrijk als het recht om kinderen te nemen. Het recht om een partner te mogen kiezen... kort gezegd, het recht om zelf je eigen keuzes te kunnen/mogen maken.

Er is een klein groepje mensen in nederland die het "probleem" heeft verliefd te worden op mensen onder de 18, sommigen doen er iets mee en gaan zelfs voor hele jonge kinderen (onder de 15, vind ik een grens), maar veel doen er niets mee, maar durven er ook met niemand over te praten omdat dan meteen iedereen schreeuwt: "EEN PEDO... OFF WITH HIS HEAD(kies maar welk kopje)!!!" en DAAR heb ik moeite mee.
Homofielie (om een voorbeeld te noemen) was 40 jaar geleden ONBESPREEKBAAR, dorpen vol zijn getrouwd en hebben kinderen omdat ze niets durfden te zeggen en het al zeker niet uit durfden te voeren, nu kan er over gepraat worden en is het al raar om homofiele mensen te zien als "anders". Nu wil ik niet zeggen dat de praktizerende pedo's niet anders zijn dan mensen die dat niet doen want praktizerende pedos (met echt jonge kids) zijn ziek en moeten behandeld worden), maar de pedo die met zijn gevoelens nergens heenkan en die alleen wéét dat hij op de verkeerde mensen valt, maar het niet doet omdat hij weet dat het fout is heeft nu een groot probleem, want die kan met zijn gevoelens nergens terecht en als we daar in Nederland niet openlijk over kunnen praten dan vind ik dat een hele kwalijke zaak.

En nu heb ik me &^%$%*!# tóch weer in de discussie gemengd ;)

16-10-06 19:15:18
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
jaja, het wordt nog erger...

wat is sex - want diegene die de leeftijd grens wilden verlagen weten dan misschien niet wat sex is.

je hebt sex
en je hebt sexualiteit


17-10-06 08:45:24
Everzwijn
Erelid

WMRindex: 750
OTindex: 616
Wnplts: Apeldoorn
seks (de ~ (m.))
1 handelingen en gevoelens die te maken hebben met lichamelijke opwinding en vrijen => geslachtelijke omgang, geslachtsverkeer

sek·su·a·li·teit (de ~ (v.))
1 beleving van seks => geslachtsleven, liefdesleven




17-10-06 12:48:14
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
het enige dat ik erover kan zeggen is dat degene die het in zijn hoofd zou halen aan mijn dochters te komen dit nooit zal kunnen navertellen want hij/zij overleefd dit niet!


17-10-06 18:44:30
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
mooi, gelijk heb je Lanira_mommy..

Maar dat is hier niet het onderwerp.
Aan iemand zitten, er zitten wel eens vaker mensen aan je dochter - dan moet je durven wat specifieker te zijn..
Anders wordt het moord en doodslag..

20-10-06 08:38:58
Everzwijn
Erelid

WMRindex: 750
OTindex: 616
Wnplts: Apeldoorn
hebben jullie trouwens al eens nagedacht als iemand in je eigen omgeving zou aankondigen pedofiel te zijn?

scenarioschets: Je bent vader of moeder van een meisje van een jaar of 13. (meisjes worden vaak meer in bescherming genomen dan jongens) één van de beste vrienden van jouw en je echtgenoot/echtgenote komt wekelijks bij je over de vloer. Op een avond waar je hebt besloten uit te gaan zegt opeens je oppas af. je belt die beste vriend op en vraagt of hij op kan passen. Hij verklaart vervolgens dat, hoeveel hij jullie ook wil helpen, hij niet kan vanwege persoonlijke problemen. Als je vraagt wat het is verteld hij dat hij pedofiel is. uiteraard regel je een andere oppas en ga je gewoon uit.

wat doe je? waardeer je de eerlijkheid van die vriend en besluit je na een tijdje van overdenken met hem te praten en wat meer achter zijn drijfveren te komen? of zeg je de vriendschap op omdat je hem nooit meer zal zien als die vriend die gezellig langskwam, maar altijd die viespeuk ziet die je dochter stiekum begluurt?

(is wel een gewetensvraag omdat een jarenlange vriendschap op het spel staat.)

20-10-06 10:08:15
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
IK zxie het niet gebeuren met de houden van menig mens in Nederland et.al dat iemand zou toegeven Pedofiel te zijn - alhoewel ik graag toegaaf pedofiel te zijn omdat het betekend dat ik dan van kinderen zou houden.

En ik hou van kinderen, maar ik heb er geen sex mee - daarmee wil ik die vreemde betiteling afbuigen en van de klassieke pedo een kinderschender maken - iemand die kinderen schend.

Pedofiel : iemand die van kinderen houd
liefde voor kinderen; dan moet iedereen eens dat begrip liefde eens nader bekijken. De misbruikers van het begrip pedofiel buigen ook de liefde om naar sexuele omgang - wie is hier de pedo?

Dus ik heb liever een pedofiel als oppas dan een kinderschender.
Iemand die heel begaan is met kinderen en daarmee weet wat de grenzen zijn en daarbij de normen en noodzakelijkheden in acht neemt is welkom.

Iemand die niet van kinderen houd -
hoe noemen we die dan?

De norm-bepalers hebben zelf voor de perversie van het beste gekozen door liefde voor kinderen om te zetten in sex met kinderen. Kudos voor de taal-kundigen.

20-10-06 12:55:25
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
Ik zou de vriendschap verbreken. mocht mijn vriend dat weigeren kan hij ook oprotten sorry......
Als je kleine kinderen hebt moet je pedofielen VER uit hun buurt proberen te houden!!!!! Die mensen kunnen zich uiteindelijk toch nooit blijven inhouden!!!!! en dan sla je jezelf voor je kop als jouw kind slachtoffer wordt en je het had kunnen voorkomen!

20-10-06 13:24:10
Vivi
Senior lid

WMRindex: 203
OTindex: 1.523
Wnplts: Meerle, Be
Helemaal mee eens Lanira_mommy!

Pedofilie is geen ziekte, het is een gevoel net als homosexualiteit, en is iets wat ondanks gevangenis straffen en psychische hulp NIET weggaat.

20-10-06 14:01:19
Civie
Senior lid

WMRindex: 119
OTindex: 13
Wnplts: Apeldoorn
S
Pfff gelukkig doen ze niet mee aan de verkiezingen.

Wat betreft een pedofiele vriend. Als ik een dochter of zoon had zou ik eerst praten waar zijn gedachten precies over gaan. Als het sex is dan zou ik de vriendschap niet verbreken maar wel zorgen dat ze NOOIT bij elkaar in 1 ruimte zijn zonder iemand erbij. Anders zou ik dezelfde situatie in stand houden, maar wel zorgen dat m'n dochter/zoon niet te veel 'intiem' contact heeft.

20-10-06 14:12:17
Stryfe
Senior lid

WMRindex: 525
OTindex: 572
Wnplts: Den Bosch
S
@ Everzwijn, ik vind je voorbeeld geweldig! Meen ik serieus.

Mijn beste vriend heeft een kleine van bijna 3 nu, ik probeerde me voor te stellen dat ik de pedo in jouw verhaal was en hoe ik zou reageren als hij me nooit meer wilde zien, of hoe hij er op zou reageren als ik de kleine op schoot zou nemen of zou kietelen, als hij de vriendschap NIET op zou zeggen, ik kan me bij allebei helaas niets voorstellen.

Aangezien dát me al niet lukt ga ik nie eens proberen voor te stellen hoe het is om een kind te hebben en hém aan mij te horen vertellen dat hij die pedo is.

Maar ik blijf je vooorbeeld gruwelijk goed vinden, met dát soort zaken breng je een discussie op gang, of je houd hem op gang.

@heraux,
ik snap welke kant je op wilt, maar ik denk niet dat je/we hier de mensen vinden die het onderwerp pedofielie bespreekbaar kunnen maken.
Blijkbaar gaat er een knop om op het moment dat je een kind krijgt en wil je die tegen elk gevaar op de wereld beschermen (niks mis mee, begrijp me niet verkeerd), ook als dat betekend dat we zaken in een verdomhoekje stoppen zoals dat vroeger ook gebeurde met zaken die nu 100% bespreekbaar zijn (ik noem maar weer homofilie).

Misschien over een paar jaar...

20-10-06 14:18:12
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
@Civie
Je hebt zelf nog geen kinderen he ;)


20-10-06 14:19:31
Luna
Moderator


WMRindex: 23.879
OTindex: 45.412
S
Als mijn beste vriend of vriendin zou toegeven dat ze pedo zou zijn,zou hij/zij niet in de buurt van mijn kind mogen komen en ik zou de vriendschap verbreken.Dan is die persoon niet wat ik dacht dat hij/zij was.

20-10-06 14:27:46
Everzwijn
Erelid

WMRindex: 750
OTindex: 616
Wnplts: Apeldoorn
@Stryfe,
Moet je nagaan, ik had het scenario bedacht en ik dacht bij mezelf, effe wachten tot er iemand reageert. Dan zie je een aantal reacties en toen pas begon ik bij mezelf te denken “wat nou als het mijn kind zou zijn? Wat zou ik zelf doen?”. Mijn voorbeeld brengt zelfs mij van mijn stuk.

ik heb persoonlijk geen idee wat ik zelf zou doen. Ik ben ook geen vader, ik ben geen pedofiel, ik ben een buitenstaander die toevallig dingen oppikt en daar dan een scenario over bedenkt. Mijn reden is inderdaad om de discussie op gang te brengen/houden. Maar als het mijn dochter zou zijn…poeh hé. Als het echt mijn beste vriend zou zijn die ik al jaren ken, al van ver voor ik een dochter had, dan zou ik het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om mijn vriendschap op te zeggen. En aangezien hij het zelf toegeeft hoef ik me dan eigenlijk helemaal geen zorgen te maken dat hij de controle verliest omdat hij zelf aan heeft gegeven dat hij zo is. Hij geeft eigenlijk aan dat de neiging in de verte wel aanwezig is maar dat hij er geen gehoor aan wil geven, maar omdat je hem de gelegenheid geeft om toch buiten zijn boekje te gaan grijpt hij zelf al in door te weigeren. Dat is eigenlijk grote klasse.
Trouwens, voor diegenen die hun vriendschap zouden stopzetten. Wat nou als het niet je beste vriend maar je broer is? Zou je dan ook alle contacten opzeggen?

20-10-06 14:45:34
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
ja zeker weten.
Mijn meiden staan ten alle tijden op nr 1....
niemand anders.

20-10-06 14:52:35
Everzwijn
Erelid

WMRindex: 750
OTindex: 616
Wnplts: Apeldoorn
@ lanira_mommy
De theorie is vaak anders dan de praktijk, ik denk dat ik als ik zelf kinderen zou hebben ook anders over de situatie zou denken dan ik nu doe. Maar aan de andere kant, misschien geld dat voor jou ook wel? We zijn het er in ieder geval over eens dat de kinderen hoe dan ook op nummer één staan.

Het is fijn dat we op deze manier toch de discussie voortzetten. Ieder z’n mening, toch?

20-10-06 15:02:33
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
tuurlijk.
Wat jij zou doen,daar heb ik geen last van toch? :)
En andersom ook, mijn keuzes in mijn leven , daarvan heb jij geen last...
dus ach :)

20-10-06 19:59:42
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Quote Stryfe:
@ Everzwijn, ik vind je voorbeeld geweldig! Meen ik serieus.

Mijn beste vriend heeft een kleine van bijna 3 nu, ik probeerde me voor te stellen dat ik de pedo in jouw verhaal was en hoe ik zou reageren als hij me nooit meer wilde zien, of hoe hij er op zou reageren als ik de kleine op schoot zou nemen of zou kietelen, als hij de vriendschap NIET op zou zeggen, ik kan me bij allebei helaas niets voorstellen.

Aangezien dát me al niet lukt ga ik nie eens proberen voor te stellen hoe het is om een kind te hebben en hém aan mij te horen vertellen dat hij die pedo is.

Maar ik blijf je vooorbeeld gruwelijk goed vinden, met dát soort zaken breng je een discussie op gang, of je houd hem op gang.

@heraux,
ik snap welke kant je op wilt, maar ik denk niet dat je/we hier de mensen vinden die het onderwerp pedofielie bespreekbaar kunnen maken.
Blijkbaar gaat er een knop om op het moment dat je een kind krijgt en wil je die tegen elk gevaar op de wereld beschermen (niks mis mee, begrijp me niet verkeerd), ook als dat betekend dat we zaken in een verdomhoekje stoppen zoals dat vroeger ook gebeurde met zaken die nu 100% bespreekbaar zijn (ik noem maar weer homofilie).

Misschien over een paar jaar...

begrijp ik je nu goed... jij begrijpt me niet :>

Ik zeg: het hakenkruis terug naar de oorspronkelijke betekendis - weet jij wat die was...
Pedofiel terug naar de oorspronkelijke betekenis.. weet jij wat dat was?

20-10-06 20:01:29
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
En ik hoor ook alleen de grensoverschrijdende voorbeelden - de walging opwekkende beelden - liefst zo erg mogelijk.

Nogmaals.. ik houd van kinderen - laat jij mij op je kinderen passen?

21-10-06 14:52:25
Pluppel
Oudgediende


WMRindex: 2.068
OTindex: 13.920
S
Zit gelukkig niet in de politiek.. Hoop ook over 4 jaar niet:r

21-10-06 14:59:48
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Wat vind jij van de hypotheek aftrek?

21-10-06 16:01:02
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
* Ik blijf erbij dat het NIET oke is als je sex hebt met een 12 jarige........*
Ik ook...

Maar ik wil weten wat deze mensen bezield het bij meisjes en jongens te zoeken van die leeftijd.
En of er randverschijnselen zijn die wel reacties veroorzaken maar die zeker niet ongezond zijn - ik zoek de grens - wat dat is een goede discussie - het per definitie iets noemen en de materie niet helemaal kennen is "default" menselijk - maar hier niet zinnig.

kom op..
ik zoek Pro Deo Essentiele Denkers

21-10-06 20:03:40
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
De oorzaak van pedofilie is nog niet bekend, er is veel onderzoek naar gedaan maar er is nog geen conclusie waarover de meesten het eens zijn ofzo...
Vaak geven de pedofielen aan vroeger zelf misbruikt te zijn.
Of dat waar is, of dat ze hiermee hun eigen gedrag proberen goed te praten, zullen we nooit zeker weten....
Persoonlijk denk ik als iemand jou iets heeft aangedaan en je weet dus hoe erg dat was, dan doe je dat toch niet een ander aan????
Ik ken helaas meerdere slachtoffers van pedofielen, en hierdoor kan ik er gewoon niet echt neutraal tegenover staan.
De slachtoffers zijn voor hun leven lang ernstig beschadigd.
Een goede vriendin is nu 39 en heeft nog steeds DIS (gespleten persoonlijkheid) overgehouden aan de pedofiele uitbarstingen van haar vader....... Een ander is 37 en heeft borderline eraan overgehouden in hele extreme mate.(doet vooral veel aan zelf-mutulatie omdat ze zichzelf niets waard vind)
Een kind gaat er zodanig aan kapot dat het als volwassene nog steeds kampt met de enorme psychische schade.
Maar ik weet wel dat deze mensen juist door hun ervaringen een hekel aan pedofielen hebben en zelf NOOIT een kind zoiets zouden aandoen.
Hierdoor twijfel ik dus aan de bewering van de pedo's dat ze zelf slachtoffer zijn geweest snap je?
Moet wel zeggen dat de mensen die ik ken die slachtoffer zijn geweest allemaal vrouwen zijn, dus mogelijk dat het bij mannen gewoon anders werkt en dat die dus eerder geneigd zijn dan zelf in pedofiel gedrag te vervallen later door hun verleden?


21-10-06 21:30:46
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
V. Vaak geven de pedofielen aan vroeger zelf misbruikt te zijn.
Of dat waar is, of dat ze hiermee hun eigen gedrag proberen goed te praten, zullen we nooit zeker weten....

A. Men zegt dat men de kinderen toegankelijker vind
Oudere kinderen willen bewijs voor trouw en vertrouwen - jongere kinderen kun je bespelen met kinderlijke vertrouwen, iets lekkers of iets leuks.

Maar dan categoriseer ik even:

De pedo die sex zoekt - de schender

De pedo die genegenheid zoekt - de knuffelaar - misschien precursief**

** diegene die vandaar verder gaan

*** of diegene die helemaal geen sexuele verhouding willen maar zich gewoon prettiger voelen bij kinderen.
Die laatste daarover moet jij mij zeggen wat dit is.. voor mij is dat een grensgeval - omdat je niet kunt zien of deze wel of niet meer wil.

Daarom moet je over dit onderwerp spreek ruimte crieeën om de schender eruit te halen. De genegenheidzoeker is heel breed en divers - ik schat deze veel hoger in (positief)

Dus die mensen van de PVDN wil ik wel eens horen - de slechte start even opnieuw doen.

Ik ken me het moment nog herinneren.. een vrouw op TV met naakte borsten.. jesus.. de boerenopstand revival.. maar wel lekker.. die hypocritie -echt nederlands

Porno taboe, nu gratis op de kabel..
Pak eens een Nederlandse speelfilm zonder sex scene.. moeilijk.. heeel moeilijk..

Ik wil mijn crediet niet verschieten maar je snapt wat ik bedoel - geen vergelijkingen met het onderwerp maar meer een reflectie op het gedrag van menig burger en media..


22-10-06 11:00:15
lanira_mommy
Erelid

WMRindex: 833
OTindex: 743
S
Ik denk niet dat het slecht is om dol op kinderen te zijn. wel denk ik persoonlijk dat dit bij mannen vaak dan toch mensen zijn die meer willen dan alleen met een kind spelen ( met speelgoed op kinderniveau dus!!! voor de duidelijkheid!) en af en toe knuffelen.
Kijk vrouwen hebben moederinstinct. Voor een vrouw is het min of meer normaal gek op kinderen te zijn. Bij mannen ligt dit toch net even anders.
Bovendien kan een man nu eenmaal ook meer schade aanrichten ben ik bang.
Als een man een baby verkracht zoals helaas niet lang geleden nog gebeurd was (en dat is dan iemand die gepakt is en waardoor het op het nieuws kwam! joost weet hoe vaak het gebeurd waarbij daders niet gepakt zijn!)
dan kan dit kind helemaal kapot scheuren van binnen.... Een kind is niet gebouwd op gemeenschap!
Pas als een meisje in de pubertijd gaat menstrueren en bredere heupen krijgt, bereid haar lichaam zich voor op sexueel contact.
En dan nog met een leeftijdsgenoot en niet met een volwassen vent met een volgroeide penis!
Gemeenschap met een kind dat hier lichamelijk niet klaar voor is, een kind dat dus nog niet ontwikkeld is lichamelijk, is fout , punt.... Daarvoor bestaat nooit een excuus.
En bij tieners ligt het vaak erg gecompliceerd, sowieso is nee nee, als iemand niet wilt gaat dan niet dwingen,dreigen,omkopen etc, dan ben je ook hartstikke fout! Verder ben ik persoonlijk van mening dat een tienermeisje sex hoort te ontdekken met een tienerjongen, niet met een volwassene.
Meisjes en jongens in de pubertijd zijn vaak enorm kwetsbaar. hormonen razen door het lichaam. ze weten zich geen raad met hun veranderende lichaam en gevoelens, ze krijgen ineens gevoelens voor mensen van het andere geslacht ( in de meeste gevallen dan...) die ze hiervoor niet kenden, kortom een heel emotionele moeilijke periode in het leven!
Misbruik maken van die kwetsbaarheid is in mijn ogen heeeel laag en ik durf zelfs te zeggen duivels!
Als je ECHT verliefd wordt op een jonge meid, en je bent zelf volwassen, wacht dan! Als het echt liefde is kun je heus wel wachten tot ze zelf echt eraan toe is en tot het moreel en wettelijk gezien verantwoord is!
Als volwassene dien je ten allen tijde de verstandigste te wezen!
Al zou een meid van 15 voor je neus in dr nakie staan dansen, dan pak je haar kleding op geeft het aan en zegt trek je kleren aan en gedraag je!
[/color]

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 [5] 6 7

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven