hr
jaargang -23 - laatste artikel 27-4 08:00 - 74455 artikelen - nu online 18 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 .... 300 301 302 303

SamuiAxes Off Topic shit-

27-12-12 14:20:46
nietmeer
@Hisoka: Verschil is dat een potentiële zelfdoder het vaak schijnt te doen als een noodkreet. Ik denk (!!) dat de meest pogingen mislukken omdat ze niet dood willen, maar om hulp roepen, uitzonderingen daargelaten. Ik heb eens gelezen over een man die 4 pogingen op een dag moest doen voor het hem lukte. Die man wilde echt dood, hij was er enkel niet echt handig in 8O

Iedereen hulp geven? Eerlijk gezegd kan ik daar weinig zinnigs op zeggen omdat ik al geruime tijd weg ben uit Nederland, maar ik heb het zo'n 10 jaar geleden meegemaakt met mijn ex-schoonzus en die werd toch echt niet zomaar meteen geholpen, daar moest nog flink over gebakkeleid worden. Maar dat kan natuurlijk tegenwoordig anders zijn.

Punt vind ik wel dat ook al zou je zo iemand niet gelijk in de watten te hoeven leggen, je hem zeker niet dient te bestraffen voor iets dat hij zichzelf wilde aandoen.

29-12-12 09:51:50
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Bijna 2 dagen al geen shit.
Voel je je wel goed? :+

30-12-12 17:41:45
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Ik heb nog een lading
en ik denk dat menig
het wel een stevig
Scheetje vind

Lees dit even..

Genoeg shit voor een paar dagen

en ik daag de heethoofden uit
voor discussie.. ook Hier in NL
moeten we steviger ingrijpen
en niet inslapen met het idee
dat het wel meevalt.

30-12-12 18:40:30
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
dwingen tot koopwoning?

Dwingen tot kopen is slecht voor koopwoningen.

30-12-12 22:29:53
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Nog even en het is SamuiAxes Off Topic shit Everybody's Off Topic shit.

Sammie , waar blijf je??? :D

30-12-12 22:55:56
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Serious Sammm!!

31-12-12 00:56:38
nietmeer
Quote @ledi:
Bijna 2 dagen al geen shit.
Voel je je wel goed? :+


Ik heb wel degelijk shit gehad.. Mijn Blackie lag zaterdagmiddag dood in de tuin bij de buren. Hij had bloed uit de neus en bek, kop op de poten alsof hij sliep, maar was al in rigor, dus inmiddels al uren dood. Gezien de mentaliteit van vele Thaien dacht ik eerst aan vergiftiging, immers, het was een hobby van hem om scooters blaffend na te jagen, voor de lol, hij was nooit agressief..

Blackie was een zeer uit de kluiten gewassen Labrador die 3.5 jaar geleden bij me was komen aanlopen. Hij was een straathond die ik "geadopteerd" heb, luisteren deed hij voor geen meter, maar was wel heel erg lief. Nu ik er langer over na heb kunnen denken geloof ik eerder dat hij een slang tegen het lijf is gelopen en gebeten is. Zo je misschien nog herinnert heb ik een poos geleden een Koningscobra moeten doden omdat die wel heel erg dicht bij mijn hutje was. Twee andere honden die altijd samen met Blackie buiten waren, (waarvan een Odie is, mijn andere geadopteerde hond), mankeren niets hoewel ze uit dezelfde vuilnisbakken vreten als Blackie deed. Ook hebben wij helemaal niets gehoord zoals janken o.i.d., een teken dat het niet echt pijnlijk was en snel gewerkt heeft. De Thai gebruikt rattengif, hetgeen een langzame, pijnlijke dood geeft. Een Cobra heeft voldoende gif om 30 mensen te doden, en hond die door een Cobra gebeten wordt heeft geen schijn van kans maar zal snel en redelijk pijnloos sterven. Maar het blijft wel kut!

Ik heb heb schop gekocht om hem te kunnen begraven, maar na drie steken in de grond, klapte het blad al zowat dubbel, dus heb ik de tuinman voor geld en goede woorden een gat laten kappen met een houweel. Daar ligt hij dan, zonde, erg jammer... And then there where three..

Happy f*cking New Year!

31-12-12 10:41:44
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Dat is inderdaad kut, zeg! Wat verdrietig!
Tja, dan ben je ook niet in de stemming voor gezellige shit-praatjes.
Ik leef dan ook met je mee! *)

31-12-12 12:18:35
nietmeer
Alles heeft een begin en een eind.
Gecondoleerd.

31-12-12 12:44:59
nietmeer
@ledi: Alev: Dank je, hoe dan ook: Iedereen vanaf een zeer regenachtig en zeiknat Samui een hele fijne jaarwisseling gewenst en moge 2013 je alles geven dat je er van verwacht! Zelf "vier" ik oud en nieuw al enkele jaren niet meer, ik neem een insluimer in en ga voor twaalven te bed, hopelijk word ik volgend jaar weer op tijd wakker om hier weer te ouwehoeren en soms anderen op stang te jagen :D Tot volgend jaar! *)

31-12-12 17:10:34
omabep
Oudgediende


WMRindex: 10.700
OTindex: 3.186
Wat een shit bericht zo op de valreep van dit jaar, gecondoleerd met dit verlies.
Maar ondanks dit bericht wens ik jou en alle mensen hier een goed komend jaar toe *)

01-01-13 00:12:12
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Ook al ben je wat ouder
snotteren om je hond mag
best

dat lukte me niet
eigenlijk best jammer
zeker als je hond 13 jaar
het heeft uitgehouden
op 40°C met de bontewas
als wij zijn.

01-01-13 21:54:44
EruYagami
Oudgediende


WMRindex: 19.022
OTindex: 1.455
Ha Thailandman!
Ik zet m'n reactie op Skyfall even bij de off topic shit.
Je had niet op je dierbaren hoeven zweren, maar het zou echt toeval wezen, ware het niet dat het bij mij even anders verliep. Het was de planning om voor klokslag 0:00 Skyfall te kijken, maar het werd een beetje door de war geschopt (zeker niet in negatieve zin, het was een aangename communicatie-chaos).
Het werd dus uiteindelijk vanmiddag. Na de eerste twee Bondfilms met Craig, verwachtte ik er niet veel van, ik vond die zo slecht. Casino Royale was alleen de achtervolging in het begin spectaculair, maar voor de rest van de film zit je letterlijk naar een saai pokerspel te kijken. Quantum of Solace sloeg werkelijk nergens op; geen actie, geen verhaal, geen diepgang, de naam Bondfilm niet waard...
En ik werd aangenaam verrast door Skyfall. Het is wat anders dan de knallende wereldredder, maar het verhaal vond ik bijzonder goed voor een actiefilm. Je komt wat te weten over de kindertijd van Bond en hoe de bezetting van het bekende MI6 ontstaat (Moneypenny zag ik niet aankomen :P). Wel vond ik de badguy Silva slecht neergezet en er werd te weinig gedaan met die harde schijf in het begin. De achtergrond van Silva werd heel laat gebracht en het werd heel snel gedaan, het idee van 'oh ja, dat moet ook nog in de film'...
Verder lekker ouderwetse actie door de hele film heen en ook de gadgets zijn er weer. Sommigen vinden het de beste Bondfilm, zover wil ik niet gaan, maar het gevoel bij een Bondfilm is weer terug! En nu mag er weer James Bond die de hele wereld redt van atoomwapens enzo.

02-01-13 15:15:04
nietmeer
Hoi kerel! Hmm.. Ik ga een heel eind met je mee, in die zin dat deze Bond de meeste menselijke is die ik tot nu toe in de Bondfilms gezien heb. Ik vond de achtervolging over de daken met de motorfietsen dan wel redelijk spectaculair, maar als oud-biker toch ook wel lichtjes overdreven. Silva was kut! Hij zou de tegenstrever van Bond moeten zijn, dus even geoefend en gekwalificeerd enzo, slap, heel slap ventje.. Er hadden iets meer Q-dingetjes in de film mogen zitten, het is tenslotte een Bond, James Bond film :D Dan verwacht je toch iets meer dan een pistool dat enkel afgaat op jouw palmafdruk en een klein radiootje. Ik ben nogal een liefhebber van gadgets en mag die ook graag zien in een Bond film, dat zijn evengoed SF films als Bladerunner c.s. ;) Maar zeker geen slechte film! Leuk om die ouwe Albert Finney nogeens te zien, die moet toch al zeker over de 80 zijn denk ik? Finney heeft ooit een hele goede film gehad met "Wolfen", ken je die? Erg goed met beelden zoals wolven zien. Is met Gregory Hines, ik vind dat de film op IMDB ondergewaardeerd wordt, is gewoon een goede film. Terug naar Bond, zijnde een liefhebber vind ik persoonlijk Craig de beste Bond ooit, met op een krappe tweede plaats Sean Connery, de anderen vond ik bagger. De volgende keer hoop ik wel dat hij inderdaad de wereld weer van een of andere Blofeld moet zien te redden :P
.

02-01-13 16:53:11
EruYagami
Oudgediende


WMRindex: 19.022
OTindex: 1.455
Finney en die film ken ik niet, misschien ooit eens naar zoeken. ;)

Ik was al blij dat er weer wat gadgets van Q in een Bond zaten, ik miste ze in de eerste Craig-films. Daarbij bedenkend dat Q nu pas een rol gaat spelen in de missies van Bond; het nadeel van 'opnieuw' beginnen met de carrière van James Bond.
De motor-achtervolging is ook niet realistisch. Ze rijden een heel stuk op (en door) het antieke marktgebouw zonder daar schade aan te richten, moet een knap stukje decorwerk zijn. Het is wel leuk om te zien.
Silva hadden de makers inderdaad veel beter neer moeten zetten. Ik zat na die harde schijf-diefstal en het YouTube-filmpje met de onthulling van identiteiten van die infiltranten een echte mastermind verwacht, is het een of ander sneu figuur waarvan ik eerst niet had gedacht dat die witte gast de boef in de film zou zijn...
Het gevecht bij de komodo's vond ik ook wel amusant, vooral het 'onverwachte' einde.
Tot slot, ik ben geen Craig-fan, ook niet in z'n andere films weet hij mij toch niet te overtuigen. Maar met Skyfall heeft hij zijn eerste twee Bond-miskleunen wel een hoop goed weten te maken!

02-01-13 17:05:00
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Ouderen moeten blij zijn
met het aangeboden vervoer

maar 2 uur te laat
maakt menig goed bedoelde
buiten activiteit vrij zinloos.

02-01-13 17:07:28
nietmeer
Zo zie je maar hoezeer smaken kunnen verschillen. Dat gevecht in de Komodo-pit was lachwekkend, vooral dat de ene bad-guy gesnapt zou worden zag je al een uur van tevoren aankomen ;) Bovendien is het absoluut geen Komodo gedrag; een Komodovaraan geeft zijn prooi een beet en kuiert er vervolgens op zijn gemak achteraan totdat de prooi aan de infecties bezwijkt. Maar ach, je moet wat hè :D Ik ben wel een liefhebber van Craig, 100x liever dan b.v. Roger Moore, hoewel ik bij nader inzien Brosnan ook niet echt verkeerd vond....

02-01-13 17:23:11
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
je wordt wat ouder en wat milder

ik vind de laatste Bonds niet de smaak
er is iets verdwenen en iets anders is
niet te verwijderen..

omgang met de vrouwen is..

laat ik zo zeggen
wanneer verleid een vrouw Bond
en trekt de flex omlaag
en is daarna weer op een missie..

laat Bond smachtend achter :D

02-01-13 19:17:05
nietmeer
SamuiAxe: Albert Finney is van 1936, dus 76 jaar oud. Ik kan hem me nog het beste herinneren als Ebenezer Scrooge. Film uit 1970.

02-01-13 20:48:45
EruYagami
Oudgediende


WMRindex: 19.022
OTindex: 1.455
En juist om die punten vond ik de Komodo-scène nou zo amusant. Ik had altijd geleerd dat die beesten (relatief) vredelievend waren, maar in Skyfall werden ze geportretteerd als agressieve dinosaurussen... :P

@Lennie: Was hij dat ook? Ik mag dan iets jonger wezen, maar die heb ik in m'n kindertijd nog gezien rond de feestdagen als een van de gouwe ouwe kerstklassiekers. :D

02-01-13 21:55:48
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S

02-01-13 22:34:04
nietmeer
@EruYagami: Dank je......je hebt zojuist gemaakt dat ik me een ouwe trut voel....:P

02-01-13 23:27:52
nietmeer
@Lennie: Jij wordt ook oud.. Ooit, maar voorlopig nog niet lieverd.. Nee

02-01-13 23:44:04
nietmeer
SamuiAxe: Lief geprobeerd hoor, maar ik word inderdaad ouder. Nou ja, voor zover je 51 oud kan noemen. Ik heb er geen problemen mee. Ik denk er zó over: Hoe ouder, hoe liever! Ik word niet gek van de eerste grijze haren, ik verdom het om mezelf te laten liften, ik vind een lekker oud koppie met rimpels en een witte bos haar een waardig besluit van een leven vol wetenswaardigheden en ervaringen. Ik ben trots op mijn ouders, die over een paar dagen 64 jaar getrouwd zijn en die nog steeds gek op elkaar zijn, al kan mijn moeder dat niet altijd meer duidelijk maken naar mijn vader toe, omdat ze begint te dementeren. Mijn vader kan, nu nog steeds, een uitspraak doen naar mijn moeder toe, als ze mooi is aangekleed voor een feestje: Oooh, vrouwke toch! Ge bent zÔ schon, ge lekt wel un Communikantje!! En dan de reactie van mijn moeder: Ge zet n'n ouwe zot, gij....maar ze blinkt wél! :P
Als ik het liedje hoor van Gert Timmermans, dat van : Eerbied voor jouw grijze haren....ja dan moet ik altijd aan mijn ouders denken en dan voel ik hetzelfde. Een paar jaar geleden werd voorgesteld om dat te zingen op de trouwdag van mijn ouders....Ik zei: Je mag het van mij zingen, maar ik zing niet mee, want ik sta te janken hoor! Ik schiet nog altijd vol als ik het ooit zoek op Joeptjoep....

02-01-13 23:53:21
nietmeer
Jouw ouders zijn langer getrouwd dan mijn ouders oud geworden zijn, wees daar inderdaad heel blij mee lieverd, je zal ze nog missen als ze weg zijn. Laat onverlet dat je tot de gelukkigen behoort die zijn/haar ouders tot op gezegende leeftijd bij je mag houden. Mijn moeder en ik hadden een bijzonder sterke band, ik dacht dat ik gek werd toen ze overleed, maar het kan erger, toen ik mijn zoon verloor, verloor ik een groot deel van mijn levensvreugde. Gelukkig zijn wij mensen taai, taaier dan je op fysieke uiterlijkheden zou denken.

Ik ben ouder dan jij snotneus, (:D), heb geen grijze haren, maar da's omdat ik mijn kop scheer, mijn kop ziet eruit alsof ik de 2e wereldoorlog van zeer nabij meegemaakt heb, en ik heb er schijt aan! Ik leef, heb een lieve vriendin en ik zie wel waar het schip strandt, over 20 jaar? Prima! Morgen? Ook goed, zal me echt worst wezen, ik hoef niet zo nodig stokoud te worden. Als het mijn tijd is en ik heb nog de kans mijn leven te overdenken en ik kan dan eerlijk tegen mijzelf zeggen dat ik het zo goed mogelijk geleefd heb, dan sterf ik een tevreden mens, of ik dan 70 of 78 zal zijn interesseert me niet...

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 .... 300 301 302 303

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven