Ze bracht hem gewoon naar de kinderopvang, zoals ze altijd doet. Maar moeder Amanda Beebe uit de Amerikaanse staat Florida kreeg haar zoontje terug onder de bijtwonden. Bijna 20 keer zou hij zijn gebeten door een ander kind.

Amanda kreeg een telefoontje van de crèche, omdat haar 18 maanden oude zoontje was gebeten. Of ze hem op wilde komen halen. Maar toen ze aankwam bij de kinderopvang schrok ze zich rot.

"Ik zag dat mijn zoon onder de bijtwonden zat. De zijkant van zijn gezicht was helemaal opgezwollen", vertelt ze aan de lokale zender ABC Action News. "Het leek wel alsof hij door een hond was aangevallen."

Maar het was een ander kindje dat haar zoon had gebeten. Het gebeurde allemaal vorige week dinsdag. Een week later is ze nog steeds woedend. "Waarom was er niemand die mijn zoon hielp?" Op Facebook deelde ze foto's van haar zoon na de bijtaanval.

Wat er precies is gebeurd op de opvang is nog steeds een raadsel. Er zijn wel bewakingscamera's, maar het bijtincident vond buiten beeld plaats. Amanda zag wel beelden van haar zoontje, die helemaal alleen en huilend het beeld weer in kwam gelopen.

Volgens ABC Action News is het niet de eerste keer dat er klachten zijn over deze crèche. De leidster die haar zoontje alleen liet, is inmiddels ontslagen.
Foto