Constant wordt hij 'lastiggevallen' door agenten omdat hij pas 21 jaar is en in hele dure auto’s rijdt rijdt. Maar Aleem Iqbal was het zat en schold een agent zijn huid vol.

'Lord' (zoals hij zichzelf noemt) Aleem werd in een nagelnieuwe Lamborghini van bijna een miljoen euro gedwongen te stoppen in Birmingham. Hij schreeuwde en tierde tegen de twee agenten: "Waarom moeten jullie mij hebben. Geloof me, mijn schoenen zijn meer waard dan je f *** ing salaris", waarna hij nog even doorgaat. De tirade werd gefilmd en staat op Youtube.

Hij filmde zelf ook nog een stukje en zette dat op Instagram.

De 21-jarige Aleem, zoon van een steenrijke zakenman die miljoenen heeft verdiend met zijn autoverhuurbedrijf, heeft nu spijt, meldt The Sun. Hij heeft de agent zijn excuses aangeboden. "Ja, Aleem geeft toe dat hij zich van tijd tot tijd mee laat slepen", zegt hij over zichzelf.

Toch voegt de miljonairszoon er nog wel even aan toe dat op het filmpje niet te zien is dat de agenten hem zouden hebben geïntimideerd en hebben toegegeven dat ze hem alleen maar hebben aangehouden 'omdat hij in dure auto’s rijdt'. De politie zegt dat het om 'een routinecontrole ging'.