De Engelse verkoopster van deze Fiat 500 windt er geen doekjes om: ze heeft het ding aardig uitgewoond. En natuurlijk duurt eerlijkheid het langst, maar deze Engelse neemt dat wel héél serieus.

Wij zijn benieuwd wie het barrel nog wil hebben.

Zo trof de verkoopster al binnen een paar weken een blikje bier platgedrukt aan op de motorkap. Ze was zelf naar een feestje geweest, waar ze maar kort kon blijven omdat ze de ochtend erna vroeg op moest. Nou, dat korte bezoek was het dus niet waard, schrijft ze, want deze actie leverde de eerste (blik)schade op.

Naast verschillende deukjes en scheuren, zal de geur in het bakkie ook niet om over naar huis te schrijven zijn. De verkoopster vertelt namelijk dat haar puppy er meerdere malen in moest overgeven. En wanneer je de radio aan wil zetten, moet je niet gek opkijken als de airco begint te loeien: de knopjes werken ook van geen kant.

Toch raadt ze haar trouwe vriend wél aan – vooral aan vaders die een autootje voor hun dochter willen kopen. Hij hoeft dan namelijk niet bang te zijn dat z’n dochter een snelheidsduivel wordt. Wanneer je harder dan 120 kilometer per uur rijdt, voelt het alsof de Fiat volledig uit elkaar valt. Dat scheelt toch wat bezorgde ouders. Wie biedt?
Foto