Het klinkt als een sterk verhaal en een vervroegde 1-aprilgrap, maar feit is wel dat we in deze tijden naar alternatieven moeten zoeken om in onze energiebehoefte te voldoen. De 18+ site Pornhub heeft wel een bijzondere uitvinding gepresenteerd om de energiecrisis te lijf te gaan. Onlangs lanceerde Pornhub ‘s werelds eerste aftrek-oplader. Terwijl je naar porno op je telefoon kijkt, kan je deze al trekkend direct weer opladen. Niet alleen je energie-, maar ook je seksuele behoefte in één klap bevredigen.

Met een innovatief polsbandje die Pornhub de ‘wankband‘ noemt, trek je in een aantal rukken zo je telefoon weer vol. Een spatwaterdicht modelletje heeft wel de voorkeur. De ‘wankband‘ is voorzien van een kinetische oplader, waar je dan andere apparaten, na hem op ludieke wijze te hebben gevuld, weer mee kan opladen.

Pornhub liet in een statement weten dat ‘elke dag wordt er miljoenen uren aan volwassen content geconsumeerd, waardoor waardevolle energie verloren gaat en wat een slechte invloed heeft op ons milieu. Wij besloten daar iets aan te doen en introduceren dan ook vol trots ‘The Wankband’: het eerst draagbare technische snufje die je de mogelijkheid geeft om net zoveel van de planeet te houden als van jezelf’.

Of de wankband ook serieus op de markt komt of dat de lancering een grap is, is niet bekend. Hoe dan ook zal de wankband als duurzaam en opmerkelijke uitvinding de geschiedenis in gaan.
Filmpje