Een babysitter in South Carolina is veroordeeld voor kindermishandeling. De zaak kwam aan het licht toen Killian, de hond des huizes, de ouders van de baby erop wees dat oppas niet te vertrouwen was.

De doorgaans lieve hond begon elke keer als de 22-jarige babysitter kwam te grommen. Zijn haren gingen recht overeind staan, vertelde vader Benjamin Jordan de zender. Daardoor wisten we dat er iets mis was. De oppas was toen al vijf maanden in dienst van de familie.

Omdat Killian, een kruising tussen een labrador en een Duitse herder, zich in het bijzijn van de babysit zo vreemd gedroeg, verstopten de ouders een iPhone in de woonkamer. Hiermee namen zij al het geluid op tijdens een oppassessie.

Zij hoorden naderhand onder meer dat het 22-jarige meisje dat zij hadden ingehuurd tegen de 7 maanden oud baby schreeuwde, vloekte en ”shut the fuck up” riep als de dreumes begon te huilen. Ook is te horen hoe de oppas het jongetje klappen geeft.

De ouders namen daarop hun kind mee naar het ziekenhuis en waarschuwden direct de politie. De opname op zichzelf was niet genoeg voor een veroordeling. Maar het meisje legde al bij het eerste verhoor een volledige bekentenis af over haar wangedrag. Zij is veroordeeld tot drie jaar cel.