BOSTON - Een wetgevend forum over klimaatverandering is uitgesteld, ironisch genoeg, vanwege het koude weer.
"Ik hoop dat deze herhaalde, zware sneeuwstormen zullen dienen als een platform voor een aantal belangrijke gesprekken over de versterking van onze natuurlijke en gebouwde infrastructuur tegen klimaatverandering, zodra een nieuwe datum is vastgesteld voor deze discussie," zei deelstaat senator Marc Pacheco (Democraten-Taunton), die de voorzitter is van Senaatscommissie inzake het broeikaseffect en de klimaatverandering en die de top organiseerde.
Het forum was gepland voor dinsdag op het Statehouse, maar de MBTA (Massachusetts Bay Transportation Authority, het lokale transportbedrijf voor treinen, trams en metro's) is dinsdag helemaal stilgelegd terwijl Massachusetts bezig is om zich uit te graven uit een ongekende hoeveelheid sneeuwval.
Voor Pacheco's forum waren een groot aantal sprekers van milieuorganisaties en de academische wereld uitgenodigd, evenals de deelstaat minister van Energie en Milieu Zaken Matthew Beaton, de voorzitter van de senaat Stan Rosenberg (Democraten-Amherst) en andere wetgevers. Raymond Bradley, directeur van het Climate System Research Center aan UMass Amherst, en Richard Palmer, een professor bij de afdeling Civiele Techniek en Milieu bij UMass Amherst, waren onder degenen die al gepland hadden om de top bij te wonen. Foto