De onafhankelijke data-analist Steven Goddard heeft onlangs een verrassende studie gepubliceerd over de officiŽle "gehomogeniseerde" temperatuur gegevens van de Verenigde Staten, die door NASA, NOAA, USHCN en wetenschappers over de hele wereld worden aangehaald om te 'bewijzen' dat ons klimaat op gevaarlijke wijze aan het opwarmen is.
Door de "ruwe" temperatuur gegevens zoals die werden gerapporteerd door de meetstations, te vergelijken met de "aangepaste" temperaturen uit de officiŽle grafieken en rapporten van de overheid lijken, vond Goddard dat hieruit bleek dat een afkoelende trend van 90 jaar was omgezet in een opwarmende trend.
Uit het bewijsmateriaal van Goddard blijkt niet alleen dat de officiŽle temperatuurstijging van een graad volledig fictief is, het onderzoek brengt ook de betrouwbaarheid van de instanties die beweren dat de aarde opwarmt in diskrediet. Uit de gegevens van NOAA komt bijvoorbeeld naar voren dat 2012 een heel warm jaar zou zijn geweest, maar dit blijkt helemaal niet waar te zijn.
Er is helemaal geen sprake van opwarming, we zitten in een "90-jaar lange afkoelende trend."