Zet nooit een tattoo als je stomdronken bent. Voor de 35-jarige Lee komt dit advies te laat: door een tattooblunder raakte de Brit zijn baan kwijt en gaat hij voortaan door het leven als een 'idiote clown'.

Het gebeurt natuurlijk vaker: mensen onder invloed die een tatoeage laten plaatsen. Maar de actie van Lee, afkomstig uit de plaats Grimsby, had nare gevolgen: het kostte hem niet alleen zijn baan, maar ook in het dagelijks leven ondervindt hij dagelijks problemen door zijn gezichtstattoo, schrijft de Grimsby Post.

Een vriend van de Brit schepte tijdens een feestje op dat hij een tattoopistool in elkaar kon zetten. Lee vond dat naar eigen zeggen cool en was wel in voor een gekke actie. "Hij had alleen geen inkt, dus iemand haalde een printcartridge", zegt Lee. De volgende ochtend zag hij wat het tattoopistool had aangericht. "Wat heb ik mezelf in hemelsnaam aangedaan? Het lijkt wel alsof een buitenaards wezen op mijn gezicht heeft geniesd", zegt hij in Britse media. Ook zijn werkgever was not amused: de volgende dag was hij meteen zijn baan kwijt.

Lee is nu druk bezig om zijn tattoo te laten verwijderen, onder meer met laserbehandelingen. Tot nu toe met weinig resultaat.
Foto