De Amerikaan Tony Hernandez werd wel heel bizar gewekt: zijn ex-vriendin en de moeder van zijn drie kinderen zat vast in zijn schoorsteen nadat ze erdoor wilde klimmen om binnen te komen. Haar geroep maakte Hernandez wakker.

De 35-jarige vrouw wilde het huis betreden. Toen bleek dat de deur op slot zat, trok ze haar kleren uit waarna ze op het dak klom en via de schoorsteen naar binnen probeerde te klimmen. Ze kwam vast te zitten. Haar ex-vriend probeerde haar te bevrijden door haar met een verlengsnoer omhoog te hijsen. "Ik heb het ongeveer 20, 25 minuten geprobeerd, maar het lukte me niet. Ik viel bijna zelf van het dak."

Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om de vrouw uit de schoorsteen te halen. Toen ze de schoorsteen openbraken, kwamen de benen van de vrouw tevoorschijn. Ze werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Hernandez was niet blij met de actie van zijn ex. Ze woont niet bij hem en mag niet bij hun kinderen in de buurt komen. "Haar gedrag staat me tegen. Het is niet goed voor mijn kinderen."
Foto