Een vijftienjarig Argentijns meisje is een aantal dagen geleden hevig verminkt door twee jaloerse rivalen. Het meisje zou volgens de daders te mooi zijn. Met een mes bewerkten ze haar gezicht.
Julia Alvarez was op weg naar huis toen twee meisjes naar haar toeliepen en haar aanvielen. Ze sloegen en duwden haar tegen de grond. Volgens het bericht van Julia trokken de twee jonge meisjes vervolgens een mes. "Iedereen zegt dat jij mooi bent. Je ziet er niet meer zo mooi uit als wij klaar met je zijn. Mensen zullen je Chucky noemen", zeiden ze tegen haar. Ze sneden meerdere keren in haar gezicht en lichaam.
Het verminkte meisje kreeg geen hulp van de politie. Waarom er niets aan gedaan werd is onbekend. De zus van Julia, Yeni, plaatse foto’s van de verwondingen op Facebook om toch de aandacht te trekken van het publiek. Hierdoor is een massaal protest ontstaan tegen de autoriteiten en de twee jaloerse aanvallers. De politie heeft inmiddels de twee meisjes verhoord over hun aanval.
Yeni zegt dat haar zusje zelfmoord wil plegen, omdat ze zich verschrikkelijk voelt als ze in de spiegel kijkt. Volgens haar heeft het voorval het hele gezin kapot gemaakt.
Foto