De verslaggever in CaliforniŰ die hem toevallig tegen het lijf liep, geloofde er aanvankelijk niets van. Een dakloze beweerde in de jaren zestig drummer te zijn geweest van de wereldberoemde band Santana. Daarna was hij in de gevangenis beland en nu was hij al jaren dakloos.
De verslaggever, Stanley Roberts van KRON-TV in San Francisco, was hem tegengekomen op een vuilnisbelt. De journalist maakte daar een reportage over afvaldumping.
Er ontstond een gesprek tussen de twee, waarin de dakloze terloops vertelde dat hij ooit, lang geleden bij Santana had gespeeld. Toen ze nog in de garage van zijn moeder speelden, was hij de drummer.
Roberts was sceptisch, maar besloot toch het verhaal na te trekken. Het bleek van a tot z te kloppen.
Het tv-station heeft bandleider Carlos Santana vervolgens benaderd. Die liet weten dat hij al jaren op zoek was naar zijn eerste drummer. Recent kwam het tot een ontmoeting tussen Carlos Santana en Marcus Marlone.
"Je hebt geen idee hoe bang ik ben om me aan jou te laten zien", zei Malone fluisterend, terwijl ze elkaar omhelsden. "Het is een eer om bij je te zijn", klonk het uit Santana's mond.
Het lijkt erop dat het leven van Marcus 'The Magnificent' Malone nu een nieuwe wending krijgt. Carlos Santana heeft beloofd om hem te helpen - met nieuwe kleren Ún een appartement.