James Bryan uit Hudson in de Amerikaase staat Florida heeft zijn gestolen hond eindelijk terug. Het beest was zijn enige bezitting en werd drie weken gestolen.
Nadat afgelopen week een video over de verdwenen pitbull Handover verscheen, kwam een massale zoekactie op gang. En met succes: James en de viervoeter zijn herenigd. De reddende engel is Carolyn Texter. De medewerkster van de plaatselijke dierenkliniek vond het verhaal van James hartverscheurend en besloot mee te gaan zoeken naar het dier.
Ze plaatste een advertentie op Facebook waarin ze de dief aanbood 200 dollar te betalen voor Handover.
Nadat haar oproep een hit werd op internet, liep het bedrag voor de hond op tot 1000 dollar. Woensdag kwam alles toch nog op zín pootjes terecht en werd Handover afgeleverd bij de dierenkliniek.
James wist volgens het blog niet hoe snel hij zijn grote vriend moest oppikken. Om te voorkomen dat Handover nog eens zou verdwijnen, heeft de kliniek het dier ook nog van een chip voorzien.
Met de hereniging heeft James het laatste stukje terug van zijn vorige leven. De Amerikaan werd dakloos nadat zijn boerderij over de kop ging. Hij raakte daarbij al zijn bezittingen kwijt. Filmpje