Een Britse tiener die afgelopen zaterdag met vrienden op stap ging in Oldham, bij Manchester, werd de volgende ochtend wakker op een toilet op het vliegveld Charles De Gaulle in Parijs.

De 19-jarige Luke Harding besloot na het avondje stappen, niet geheel nuchter, om de taxichauffeur te vragen hem op het vliegveld van Manchester af te zetten, in plaats van thuis. Het leek hem namelijk wel leuk de Eiffeltoren eens van dichtbij te zien. En z'n paspoort had-ie toch bij zich, want die had hij nodig gehad om zich te identificeren bij de club waar hij die avond geweest was.

Onderweg naar de luchthaven boekte Harding een last-minute vlucht naar de Franse hoofdstad, voor 100 pond (120 euro). Dat vliegtuig vertrok even na 6 uur 's ochtends en een paar uurtjes later zat de dronken tiener in Parijs. Hij werd, tot z'n eigen verbazing, wakker op een toilet op het vliegveld.
Z'n vrienden in Engeland waren niet minder verrast toen ze de jongen foto's van de Eiffeltoren op twitter zagen zetten.
Zijn moeder kon niet echt lachen om het geintje. Uiteindelijk besloot Harding maar het beste te maken van z'n bezoekje, aangezien zijn vlucht terug naar Manchester pas acht uur later ging. In totaal heeft zijn dronken uitstapje de 19-jarige 300 pond (ruim 350 euro) gekost.