De ouders van een meisje van zes jaar uit Engeland schrokken zich dood toen hun kind thuiskwam met medicijnen. Ze bleek naar de dochter te zijn gebracht door een man van 74 jaar, die dacht dat het zijn kleindochter was.

De bejaarde man had zijn kleinkind mee moeten nemen naar de dokter, in plaats daarvan nam hij per ongeluk een ander meisje mee die wel dezelfde naam had en blond is. Beetje kippig.

School kreeg een telefoontje van de ouders, die zeiden dat ze door opa zou worden opgehaald. De school riep alleen het verkeerde meisje en de slechtziende opa had dat niet door.
De twee gingen samen met de bus naar de dokter, die ook niet doorhad dat hij het verkeerde meisje voor zich had. Hij gaf haar een recept mee voor vloeibare paracetamol. De opa bracht het meisje terug naar school. Pas toen het kind het flesje met de pijnstiller aan haar ouders liet zien, snapte iedereen wat er was gebeurd. Op het etiket stond de naam van het andere meisje, een klasgenoot van haar.

"Mijn dochter is een verlegen meisje", vertelt de vader van het kind. "Ze raakte in de war. Ze werd een beetje onder druk gezet en dacht dat het maar het beste was om te doen alsof het haar opa was."Het idee dat je dochter door een vreemde man meegenomen is, maakt je misselijk. Het is de ergste nachtmerrie van alle ouders. Gelukkig is het nog goed afgelopen."