Esmée van Kampen, beter bekend als dat dikke meisje uit de Plusreclame, heeft haar succesvolle carrière naar eigen zeggen te danken aan haar obese figuur.
"De spoeling van dikke, grappige vrouwen is, om het bot te zeggen gewoon heel dun. De stapel slank en knap is groter, dus als er een dikke rol is, maak ik altijd een fijne kans", vertelt Esmée trots volgens RTL Boulevard aan Vrouw.
De voluptueuze actrice is nu echter wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik zou ook echt heel graag een rol willen spelen waarvoor ik 50 kilo zou moeten afvallen. Bijvoorbeeld iemand die tijdens de oorlog honger lijdt, dat lijkt me een uitdaging." Van Kampen kan zich niet herinneren dat ze ooit slank is geweest. "Altijd gek geweest op eten. Dan word je gepest en ga je vervolgens nog meer eten." Momenteel kan ze nog niet afvallen vanwege contractuele verplichtingen met de Plus en een musical. "Zodra dat is afgelopen ga ik 20 kilo afvallen. Puur voor mijn gezondheid, want voor mezelf hoeft het niet. Ik voel me goed."