Een 36-jarige vrouw uit Nieuw-Zeeland moet zich verantwoorden voor de rechtbank vanwege de seks die ze gehad heeft met een knulletje van 11 jaar. Ergens tijdens de wellustige handelingen is de vrouw zwanger geraakt.
Het ventje van 11 jaar was een vriendje van de zoon van de vrouw en kwam daar over de vloer. De 36-jarige moeder verleidde de jongen en had meerdere malen seks met hem. Tijdens één van deze bed-activiteiten is de vrouw zwanger geraakt. Het verhaal kwam aan het rollen doordat de jongen het opgebiecht had tegenover het hoofd van zijn school.
Als de leeftijd van de jongen klopt, nu 12 jaar oud, dan maakt dat hem in één keer de jongste vader van Nieuw-Zeeland. Vanwege het gevoelige karakter van de zaak is niets bekend over de aanklachten tegen de vrouw of verdere details; ook niet of de baby nog bij de vrouw is of weggehaald door de kinderbescherming.
De vrouw kan haar borst nat maken want verleden jaar is in Nieuw-Zeeland een 45-jarige vrouw veroordeeld tot 22 maanden gevangenisstraf omdat ze seks heeft gehad met een 15-jarig vriendje van haar dochter. De jongen was weggelopen en klopte bij zijn vriendinnetje aan voor onderdak. Hij had geen zin in de seks maar kon de vrouw niet stoppen.