Uitgedost in een nazi-uniform is de Amerikaan Heath Campbell voor de rechter verschenen. De 40-jarige vader eist dat hij zijn zoon mag zien, die is ondergebracht bij een pleeggezin.
Campbell maakt er geen geheim van dat hij racistische denkbeelden heeft. Bij het zoeken van namen voor zijn vier kinderen liet hij zich inspireren door het nationaal-socialisme. Zo kreeg zijn oudste zoon de voornaam Adolf Hitler.
De neonazi kwam in de problemen toen hij de bakker vroeg de verjaardagstaart voor de 3-jarige Adolf Hitler te versieren. De bakker weigerde de naam op de taart te spuiten. De affaire zette de autoriteiten op het spoor van het gezin uit New Jersey. Uit onderzoek bleek dat er sprake zou zijn van kindermishandeling. De drie kinderen werden uit huis geplaatst. In november 2011 kregen de Campbells nog een zoon. Ook deze Heinrich Hons werd kort na de bevalling bij een pleeggezin ondergebracht. Campbell is inmiddels gescheiden. Hij ontkent dat hij zijn kinderen heeft mishandeld. Zijn ex-vrouw heeft zich bij haar lot neergelegd, maar Heath vecht door. Volgens hem wordt hij gestraft voor zijn nazi-denkbeelden en voor de namen van zijn kinderen. Hij vraagt begrip van de rechter. De inzet is dat hij zijn 16 maanden oude zoon mag zien. De rechter moet als het ware door het uniform heen kijken om de ware, liefhebbende vader te zien.