










Natuurlijk worden die mosselen daarvoor gedood, geperst, gekookt, vermalen en wat nog meer nodig is! Aftappen is veel te kostbaar, vooropgesteld dat ze het goedje dat nodig is überhaupt kunnen aftappen. Moet wel eerlijk zeggen dat ikzelf indertijd de Yrseke-Mosselen vaak lekker liet smaken. Heerlijk met een stokbroodje en Franse mosterd 

Mij maakt het verder ook niet uit hoor, ik vind Mosselen lekker en als ze ook nog eens een bijdrage kunnen leveren aan de medische wetenschap vind ik het prima 
Ik lig echt dubbel meid
Kattekutjes, hoe verzin je het
Maar ja, ik vind ze echt lekker, gekookt met kruiden of gebakken met ui, heerlijk! 
, maar je weet niet wat je mist hoor, ik lust het in allerlei variaties klaar gemaakt, heerlijk 



Maar dan zal de Mosselkwekerij geen boost gaan krijgen, ze hebben immers de Mosselen niet nodig, ze hebben enkel het trucje afgekeken, om het oneerbiedig te stellen?


