Schieten op een schietschijf, ballen in melkbussen gooien of onmogelijke knuffels naar boven halen met een klein grijpertje. Typische attracties op een kermis waar je weinig prijzen mee wint, maar toch altijd wel geld aan uitgeeft. Want het lijkt zo makkelijk. Voor Peter Drakos uit het Amerikaanse Detroit is dit niet het geval. Hij is een ware kermis-kampioen en wint met gemak alle pluche beesten bij de schiettent. Kermisexploitanten in de buurt hebben nu een maximum gesteld aan het aantal prijzen dat hij en andere scherpschutters mogen winnen. Drakos denkt dat het verbod er door hem is gekomen, maar het limiet geldt voor iedereen.
Drakos ontdekte zijn talent op 9-jarige leeftijd. Op kermissen won hij genoeg knuffels om elk kind op zijn school er een cadeau te geven. Daarna heeft hij zich steeds verder gespecialiseerd en weet nu hoe hij perfect blikjes omver moet gooien of ballen in melkbussen moet mikken.
Wat te doen met al die prijzen? Weggeven natuurlijk. In totaal zegt Drakos meer dan een kwart miljoen knuffels te hebben gewonnen om ze vervolgens weer weg te geven. Eerst aan kinderen in de buurt, daarna aan goede doelen. Zien hoe de 64-jarige dit allemaal doet? Filmpje