Hij had haar nog maar net eeuwige trouw gezworen in het kerkje van Feldkirch, maar echt lang hield zijn eed niet stand. Amper een tafel verder van zijn trouwfeestje liet de Oostenrijker zijn oog vallen op een vrouwelijke serveerster. Nog voor het gezelschap een hap van de huwelijkstaart had genomen, was het feestje al afgelopen.
De vader van het bruidje had zijn kersverse schoonzoon betrapt op seks met de dame in de keuken van de feestzaal. De pas gehuwde was stilletjes van de feestdis weggeslopen. Toen zijn schoonvader hen aan het werk zag, moest hij even slikken. Woedend liep hij naar de feestzaal en sommeerde zijn gasten om naar huis te gaan.
Het huwelijk van zijn dochter was meteen voorbij, net als de trouwpartij. Het geschokte bruidje wilde meteen scheiden, maar dat lukte niet. De Oostenrijkse moet nog een half jaar wachten voordat ze haar hitsige man uit het trouwboekje kan schrappen.
De bedrieger bood niet eens zijn excuses aan. Om het geheel nog erger te maken: hij is inmiddels zelfs al getrouwd met de vrouwelijke kelner, schrijft de Voralberger Nachrichten.