Morsige Colombiaanse mannen doen het met ezels, een aantrekkelijke IJslandse vrouw heeft elfen als sekspartner. Wonderlijke kost, geserveerd door Vbs.tv in de serie The Vice Guide to Sex, waarin wel meer vreemde natuurverschijnselen worden behandeld.
Hallgerdur Hallgrimsdˇttir noemt zich de elf sex nerd van IJsland. Ze praat een reportage lang openhartig en in volle ernst over de seksuele prestaties van elfen, waar zij een rijke ervaring mee heeft. Ze komen bij je als je alleen bent in het uitgestrekte IJslandse landschap, het zijn geen dwergen maar juist lange, knappeů enfin, ze heeft er zelfs een boek over geschreven. Afmetingen van penissen en tongen, posities, alles komt ter sprake. Ze citeert bovendien uit een interview met een man die het heeft gedaan met een elfenvrouw.
Zeker zo openhartig maar meer laagbijdegronds zijn ze in Colombia, waar Vbs had vernomen dat ezels wel eens op een alternatieve wijze worden bereden. Maar wie gaat dat toegeven? Iedereen, zo blijkt. Veertienjarige jongens leggen in detail uit hoe ze het doen, moeders verklaren dat het zo gezond is en vaders halen herinneringen op aan hun eerste ezel. Het zou ook de afmetingen van de penis ten goede komen. Alsof dat niet genoeg is, schiet Vbs een ezelpornoscŔne met de eigen chauffeur. Deze wordt bekeken samen met een New-Yorkse sekstherapeute, die het verschil uitlegt tussen bestialiteit en zo÷filie.