Een bedrijf van privé-onderzoekers/detectives is aan het adverteren geweest voor voor een baan die $50.000 per jaar zal opleveren voor een te benoemen 'Bordeel-inspecteur'.
De baan houdt onder andere het 'undercover deelnemen aan seksuele activiteiten' in, ten behoeve van lokale gemeenteraden in New South Wales (Australië).
De 'Lyonswood Investigations and Forensic Groep' uit Sydney plaatste de advertentie voor een 'Bordeel krakende Inspecteur' in het tijdschrift My Career.
Sollicitanten moesten ongehuwd en bij voorkeur single zijn en bereid zijn om veilige seks te hebben met prostituees te hebben, en eventueel bereid zijn om onder ede voor de rechter getuigenissen af te leggen.
Lyonswood's operations manager Lachlan Jarvis zei dat de baan onder meer het onderzoeken van vermoedelijk illegale bordelen zou behelzen en het verzamelen van bewijs van het aanbieden van seksuele diensten.
Sommige banen vragen nou eenmaal om het deelnemen aan seksuele diensten, omdat dát nou eenmaal gezien wordt als het meest overtuigende bewijs.
Jarvis zei dat de advertentie kennelijk populair was onder de naar banen zoekende mensen in Sydney.
'We kregen enkele dozijnen sollicitaties binnen, moet wel een gewild baantje zijn, het perfecte baantje voor de man'. Foto