Een 45-jarige buschauffeur is momenteel veel aan het overwerken om de obsessie van zijn 25-jarige vriendin, Lisa Hind, te betalen. De twee ontmoetten elkaar in de bus van Steve en na twee weken vroeg hij haar al ten huwelijk. Daar had Lisa niets op tegen als haar toekomstige man maar alles zou betalen om ervoor te zorgen dat ze een exacte kopie van Katie Price zou worden, haar grote idool.
Alles aan mevrouw Hind is onecht en ze besteed bijna de hele dag met het liggen op een zonnebank. Werken doet ze niet want ze heeft 24 uur per dag nodig om aan zichzelf te denken. De reden dat er ook geen kinderen in dit huwelijk zullen komen want die leiden alleen maar af van het grote hoofddoel.
Het enige echte aan haar zijn haar borsten die het het knappe formaat 38 EE hebben. Ze is van plan om later dit jaar haar borsten te laten verkleinen tot een bescheiden D.
De totale fake heeft overigens haar lippen, eyeliner en wenkbrauwen laten tatoeëren voor het geval ze ooit ‘s nachts plotseling naar het ziekenhuis moet; ze doet namelijk elke avond haar make-up af dus is ze nu goed voorbereid.
Hier is een foto van de wanna be Katie Price te vinden die overigens voor geen meter op haar lijkt.