Een man heeft een Amerikaanse halfdood geklopt met een hamer. Aanleiding voor de woedeaanval was een opmerking van de vrouw over de kwaliteit van zijn geleverde werk.
De politie van Nassau County heeft beelden verspreid van de dader. Het slachtoffer had 'Marvin' ingeschakeld om haar toilet te herstellen. Toen ze een opmerking maakte over de povere kwaliteit van zijn werk, sloegen de stoppen door bij de man. Hij haalde uit met een hamer en sloeg de vrouw. Het slachtoffer werd met verschillende schedelbreuken afgevoerd naar een ziekenhuis in Hempstead, New York. Het is nog niet zeker of de vrouw ooit volledig zal herstellen. De kans is groot dat ze blijvende hersenschade overhoudt aan de brutale uithaal. "Om een onverklaarbare reden haalde hij hevig uit naar de vrouw. Hij sloeg haar verschillende keren met een hamer op het hoofd", aldus Ray Cote van de politie.
De politie kreeg bewakingsbeelden van een winkel waarop de dader te zien is net voor de aanval. Hij ging er spullen kopen om de klus op te knappen. De dader liet het slachtoffer bloedend achter in haar badkamer. Het DNA-onderzoek brengt hem in verband met een onopgeloste zaak van kinderverkrachting in 2009.