Een Amerikaan die zijn huis uit dreigde te worden gezet vanwege zijn temperament is zaterdag zo boos geworden over de manier waarop zijn vrouw zijn eieren had gekookt dat hij haar, zijn stiefdochter en drie buren met een jachtgeweer heeft doodgeschoten. Dat gebeurde op een woonwagenkamp in het landelijk gebied in het oosten van Kentucky.
De man, Stanley Neace, ging uiteindelijk naar huis en schoot daar zichzelf dood. Volgens buren in het kamp rende Neace in zijn pyjama over de gazonnen van zeven huizen en loste hij tientallen schoten. De politie arriveerde ongeveer een uur nadat Neace begon te schieten. Toen de politie ter plekke kwam, werd nog een schot gehoord. Daarna werd het lichaam van Neace gevonden.
De dader zou uit zijn vel zijn gesprongen toen zijn vrouw, de 54-jarige Sandra Neace, zijn ontbijt niet klaarmaakte zoals hij het wilde. Daarop zou zijn vrouw naar de woonwagen van de buren zijn gevlucht. Neace zou haar en de buren van 30, 31 en 40 jaar hebben doodgeschoten omdat ze hen had verteld wat er was gebeurd. Ook schoot hij de 28-jarige dochter van zijn vrouw dood. De 30-jarige buurvrouw werd voor de ogen van haar 7-jarige dochter doodgeschoten. Neace liet het meisje gaan.
De eigenaar van het land heeft enkele tijd geleden al een procedure opgestart om Neace de woonwagen uit te krijgen. De afgelopen maanden werd Neace volgens hem steeds vijandiger naar zijn buren. De dader woonde al zeven jaar op het park. Een buurman zegt dat hij zag hoe Neace en zijn vrouw rond een jeep renden terwijl Neace op haar schoot. "Ik hoorde haar schreeuwen", zegt hij, terwijl hij naar de jeep vol kogelgaten wijst. Uiteindelijk schoot Neace ook op de getuige, maar hij miste.
Na de schietpartij ging Neace volgens hem op de veranda van zijn woonwagen zitten, waar hij wat in zichzelf mompelde. Toen richtte hij het jachtgeweer op zijn eigen hoofd en haalde hij de trekker over. "Vanaf het moment dat hij hier kwam is hij een lastpak geweest."