In de Rotterdamse kookboekenwinkel Het Kookpunt hebben ze Natural Harvest in de schappen liggen. Voor de gerechten zijn de ingrediënten overal te koop, behalve één: mannelijk sperma. Het kookboek is vooralsnog alleen in Rotterdam te koop. De schrijver is Paul Photenhauer, een Amerikaanse verpleegkundige van 38 met een passie voor koken. In Amerika wordt het boek al langer verkocht. Klanten van de kookboekenwinkel zijn niet echt te spreken over het speciale ingrediënt, maar op een site die het boek verkoopt reageren mensen erg enthousiast. Eén iemand wil het recept voor sushi graag als eerste proberen. Zijn vriendin is immers gewend om sperma rauw te eten, dus dat lijkt hem een goed beginpunt om er samen van te genieten. Iemand anders zegt dat hij samen met een groepje vrienden 400 dollar heeft opgehaald voor een kerk door koekjes te verkopen. Het recept hadden ze uit Natural Harvest gehaald en mensen konden maar geen genoeg krijgen van de speciale roomkaaskoekjes. Filmpje