Een handige rekenmachine voor als je verkoopplannen hebt. Heb je het helemaal gehad met je vriendin en sta je op het punt een eind te maken aan je relatie? Wacht! Je kunt er profijt uithalen. Ga naar Noord-Afrika en ruil haar in voor een setje kamelen waar je u tegen zegt. Met een beetje mazzel krijg je er ook nog schapen en geiten bij.

Op deze site vind je een hele handige rekenmachine die na invoer van wat specifieke gegevens aangeeft of ze een beetje ok in de markt ligt.

How many camels is my girlfriend worth? stelt de geïnteresseerde internetter onder meer de volgende vragen: Hoe oud is ze, hoeveel weegt ze, wat is haar haarkleur, haar leeftijd en hoe is haar karakter te omschrijven? Een paar keer invullen leert (niet verrassend) dat jonge, blonde, verzorgende types het best in de markt liggen. Daar kun je wel 75 kamelen en 5 geiten voor krijgen. Dus heb je zo'n exemplaar thuis zitten, dan kun je bij thuiskomst een aardige dierentuin beginnen.

De site biedt ook de mogelijkheid om je direct door te verbinden met een Bedoeïnensjeik, maar na het klikken komt de aap uit de mouw... No! It's a joke! We're pro-women. Yeah, right.