De Australische Brendan Mills heeft op originele wijze een inbreker weten te stoppen. Dankzij een vorkheftruck kon de vrouw die er vandoor wilde gaan met zijn auto nergens heen.

Samen met zijn familie kwam Brendan even geleden thuis. Eenmaal daar, bleek er een vrouw in zijn auto te zitten. Brendan twijfelde geen moment en rende naar de auto om de vrouw aan te spreken.

De 24-jarige autodievegge vond het alleen niet nodig om te gaan. Sterker nog: ze wilde zonder Brendan maar met zijn auto vertrekken. Brendan twijfelde geen moment en snelde zich naar zijn vorkheftruck. Daarmee tilde hij de auto op zodat hij ondertussen de politie kon inlichten.

De vrouw was niet alleen uit op de auto: op camerabeelden is te zien hoe ze rustig naar het huis wandelt. Eenmaal binnen neemt de vrouw relaxt een douche om vervolgens de auto te jatten. Dat mislukt jammerlijk als ze op heterdaad wordt betrapt.

Politie heeft de vrouw opgepakt en ze moet binnenkort voorkomen. Ze wordt aangeklaagd voor inbraak en het onwettelijk gebruiken van een auto, schrijft Auto Evolution.
Filmpje