Michael Holmes, een instructeur parachutespringen, heeft een vrije val van 4500 meter gemaakt en overleefd. Zowel zijn hoofd- als reserveparachute weigerden te openen, maar hij viel in de struiken waardoor zijn val werd gebroken. Hij heeft het niet alleen overleefd, maar zijn helmcamera heeft ook het hele gebeuren gefilmd!
Een ander bizar ongeluk was dat van nieuwsverslaggever Andrew Torres en helikopterpiloot Russ Mowry. Ze vlogen 240 meter boven de stad toen de piloot de controle over de helikopter verloor, waardoor het toestel een crash maakte op het dak van een gebouw. Minuten later klom Torres uit het wrak, en ook de piloot wist levend te ontsnappen. Het voorval werd gefilmd door een andere helikopter.
Daarnaast zijn er nog veel meer bizarre ongelukken gefilmd: een man werd geschept door een SUV, een dierentuinverzorger werd aangevallen door hongerige leeuwen en een toerist werd van een klif gesleurd door woeste golven. Hoe deze mensen het hebben overleefd is onvoorstelbaar, maar het is wel gebeurd en op video vastgelegd! Bekijk korte video’s van de ongelukken hier.
Bovenstaande ongelukken worden allemaal bekeken en besproken in Indestructibles, een nieuwe serie op National Geographic Channel. De serie gaat 14 november in première en is elke maandag vanaf 21.00 uur te zien op National Geographic Channel!