Een Engelse immigratiebeambte was zijn vrouw zo zat, dat hij haar op de lijst van van terrorisme-verdachten zette, zodat ze niet terug kon komen uit Pakistan.
De man zette haar naam op de lijst van personen die uitgesloten zijn voor vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, terwijl ze eigenlijk op familie-bezoek overzees was, meldt The Mirror.
Toen ze naar het vliegveld ging voor haar vlucht naar huis, kreeg ze te horen dat haar ticket geweigerd werd zonder enige verdere verklaring omtrent de reden.
Ze belde haar echtgenoot, die beloofde het uit te zoeken, maar haar vervolgens ijskoud drie jaar in Pakistan liet zitten, terwijl hij thuis de bloemetjes buiten zette.
Een andere douanebeambte zei dat er wellicht anderen zijn die wel eens problemen hebben met hun echtelijke wederhelft, maar dit voorval vormt een dieptepunt.
Natuurlijk dacht de vrouw dat haar echtgenoot (als douane-medewerker) wel kon uitzoeken wat er mis was, maar ze heeft nooit kunnen vermoeden dat hij de oorzaak van haar ellende was.
De beambte werd pas betrapt toen hij solliciteerde op een promotie waarvoor hij een hogere 'security-clearence' moest hebben.
Ze ontdekten dat zijn vrouw op de verdachtenlijst stond en vroegen hem wel om een uitleg. Daarop restte hem niets dan op te biechten wat hij gedaan had en waarom. Hij werd op staande voet ontslagen. Foto