De Britse Sandra Blackman heeft niet n, maar drie dagen waarop ze haar verjaardag kan vieren. De 53-jarige vrouw dacht op 10 november geboren te zijn, maar ontdekte later dat dit 11 november is. En nu is er ook nog een document opgedoken waarop 12 november staat, schrijft Metro.
10 november was de datum waarop Blackman al vijftig jaar haar verjaardag vierde. Eerder dit jaar zag ze echter haar geboortecertificaat, waar 11 november op staat. En op een oude brief van school staat weer een andere datum. Welke van de drie nu de juiste is, kan de Britse niet meer achterhalen. Haar moeder overleed namelijk in november.

De oplossing? Een feest van drie dagen. ,,Ik ben verwarder dan ooit tevoren, maar ik ga er gewoon een leuke tijd van maken en een geweldig feest vieren. De koningin heeft twee verjaardagsfeesten, dus waarom kan ik er geen drie hebben?'', aldus Blackman.

De Britse zag haar geboortecertificaat nooit, omdat ze geen paspoort of rijbewijs had. Maar toen ze eerder dit jaar een kopie van het certificaat ophaalde, ontdekte ze de datum. De fout heeft grote gevolgen, want de bankgegevens van Blackman en de geboortecertificaten van haar kinderen hebben de verkeerde datum. ,,Nu moet ik ze allemaal gaan aanpassen en ik weet niet hoeveel dat gaat kosten. Maar ik ben bang dat ik beschuldigd word van fraude als ik het niet doe'', aldus de vrouw.

Blackman is niet de enige in haar familie die haar verjaardag op de verkeerde dag vierde. ,,Mijn moeder vierde haar verjaardag zestien jaar lang op de verkeerde dag'', verklaart de vrouw. ,,Mijn oma had veel kinderen en raakte in de war over de data. Het bleek dat mijn moeders echte verjaardag een week later was.''