Een Amerikaan heeft na een verkeersongeval dagenlang vastgezeten in een autowrak naast het lichaam van zijn dode vriendin. De auto was van een heuvel gegleden na een ongeluk en bestuurder Kevin Bell wist pas na twee dagen de weg te bereiken.

Het stel was onderweg naar het verjaardagsfeestje van de 12-jarige dochter van de vrouw. De auto raakte van de weg in de Amerikaanse staat Indiana, stortte van een heuvel en klapte tientallen meters lager op een boom.

De vrouw, de 37-jarige Nikki Reed, overleefde de crash niet. De 39-jarige Bell raakte zwaargewond aan zijn been. Hij zat twee dagen klem, maar slaagde er uiteindelijk in de weg te bereiken. Daar moest hij ook nog eens uren wachten tot iemand voor hem stopte.

De automobilist die langsreed, zag Bell in eerste instantie aan voor een lifter. Maar Bell vroeg hem om een ambulance te bellen. Hij ligt inmiddels in het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn volgens televisiezender WLKY niet levensbedreigend.

Familieleden van de overleden Nikki Reed hebben een Facebookpagina opgezet om haar te herdenken. Ook is er een website in het leven geroepen om geld in te zamelen om haar begrafeniskosten te dekken.