Een Spaans bedrijf heeft een opmerkelijke gadget op de markt gebracht dat mannen en vrouwen, thuis of op de werkvloer, kunnen gebruiken in allerhande stress-situaties. Het gaat om een rubberen scrotum met daaraan een zuignap waarmee de zogenoemde 'niceballs' onder een bureau kunnen worden bevestigd. ,,Door hard of zacht te knijpen in ons product kan op een discrete en efficiënte manier worden afgerekend met opgekropte spanningen'', staat in de gebruiksaanwijzing.
olgens Raul Rodriguez Romeo, de ontwerper van het maffe ding, kunnen de zachtroze 'stressballen' in allerlei situaties worden gebruikt. Op de website Imaginarte.com vertelt hij over de mogelijkheden. ,,Wie bijvoorbeeld boos is op zijn of haar chef kan die woedegevoelens nu op een onopvallende manier onder de tafel verminderen zonder iemand aan te raken of pijn te doen'', aldus Romeo.

Hij noemt zijn vinding ook een uitkomst voor mannen die de gewoonte hebben om in het openbaar aan hun kruis te friemelen. ,,Die kunnen nu dus met onze niceballs aan de slag.'' Tenslotte merkt hij nog op dat de kunststof kroonjuwelen, die in een beperkte oplage op de markt worden gebracht, natuurlijk ook gewoon voor de lol kunnen worden aangeraakt.
Foto