Een 39-jarige Nederlander heeft bij de Antwerpse politie een klacht ingediend tegen een massagesalon, omdat hij daar zou zijn betast. 'Ik wilde gewoon een massage. Als ik seks had willen hebben, ging ik wel naar een seksclub.'
Dennis Even was afgelopen donderdag voor werk in Antwerpen en wilde daarna ,,lekker ontspannenen''. En dus ging hij op zoek naar een massagesalon. De man kwam terecht in de Breydelstraat waar hij een 'Relax massage' bestelde. Die zou één uur duren.

In de massagesalon werd Dennis gevraagd zich uit te kleden. In zijn ondergoed moest hij plaatsnemen op de massagetafel in een apart kamertje. De eerste twintig minuten kreeg hij gewoon een massage, totdat de masseuse iets anders van plan was.

,,Ik voelde handen op plekken, waar ik ze niet moest voelen. Mijn onderbroek werd omlaag getrokken en de vrouw greep naar mijn kruis. Ik bedankte vriendelijk, maar vijf minuten later probeerde ze het weer. Ze vroeg me hoeveel ik wilde bijbetalen voor haar diensten."

Politie
Uiteindelijk verliet Dennis overstuur de massagesalon. Buiten belde hij direct de politie. Hij diende een klacht in van aanranding van de eerbaarheid.

De eigenaar van de massagesalon zegt dat er niks van waar is. ,,Voor seks moet je niet in onze salon zijn. De man is kwaad vertrokken en mijn masseuse bleef huilend achter. Ze blijft volhouden dat er niets is gebeurd. Ze was hem enkel aan het masseren", vertelt de eigenaar.

De politie is een onderzoek gestart.