Een gezinsfoto van de Amerikaanse politicus Mike Pence gaat als een lopend vuurtje op Twitter. En dat heeft een reden. Op het kiekje van de running mate van Donald Trump staat een vampier! Althans, dat beweren twitteraars die niet begrijpen waarom het spiegelbeeld van de dochter van Pence ontbreekt.
,,Ik wil niet onbeleefd zijn, meneer, maar uw dochter zou wel eens een vampier kunnen zijn. Ik geef het maar mee", tweette journalist Sebastian Murdock. Een andere twitteraar vraagt zich af of mensen in vampieren veranderen bij het restaurant Chili's.

Het kiekje werd genomen in een restaurant in New York. Zelf lijkt Pence niets door te hebben. ,,Aan het genieten van een snel etentje met mijn familie in Chili's. Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar Indiana'', luidt het bijschrift van de tweet. De bewuste foto is sinds eergisteren al duizenden keren gedeeld en geliket.

Of de jongedame verscholen zit achter haar vader of de foto bewerkt is wordt niet duidelijk, gezien Pence zich in zwijgen hult over de ontbrekende reflectie.
Foto